LIFESTYLE

Saznajte s kojim horoskopskim znakom vas čeka dug i sretan brak

Ilustracija

Fokuzz.com

19.2.2018

Svi sanjamo o princu na bijelom konju ili fatalnom susretu sa ženom naših snova. Ipak, život nije bajka i nekad je zaista teško pronaći odgovarajuću osobu sa kojom ćemo podijeliti život, graditi dom i odgajati djecu. Potrebno je da sa nekim provedemo dosta vremena kako bismo shvatili da li je to prava osoba za nas, ali zvijezde nam tu mogu pomoći. Saznajte sa kojim znakom vam je suđen dug i sretan brak.

1. Ovan

Ako ste Ovan koji je spreman da kupi kući i gradi porodicu, onda je Lav vaš savršeni partner. Sa Lavom ćete moći imati veliku porodicu o kojoj sanjati. Ipak, ako više volite da planinarite i lutate šumama, bolje je da se vjenčate sa Strijelcem, oni će odlično ispratiti vaš životni tempo. 

2. Bik

Ako želite ušuškan dom i miran porodični život, za vas je prava osoba u znaku Raka. Ipak, ako ste radoholičar i imate preduzentičkog duha, onda je Jarac bolji izbor. Oni će biti potpuno spremni da vam pomognu da ostvarite svoje sjajne poslovne ideje. 

3. Blizanci

Bliznaci vole da se zabavljaju. Zato treba da potražite partnera spremnog na pokret, na motovirajuće razgovore, sa kim nikad neće biti dosadno. Ako ste nezaustavljivi, za vas je pravi izbor Strijelac. Ako tražite partnera sa kojim će sve gorjeti od strasti, onda je vaš pravi izbor Vodolija. 

4. Rak

Ako prolazite kroz težak period i treba vam neko spreman na sve, onda se trebate vjenčati sa Djevicom. Ipak, ako tragate za savršenim izgledom, Jarac će ispuniti vaša očekivanja. 

5. Lav

Lavovi su poznati kao sjajni zabavljači. Ako želite nekog ko će imati vaš zabavni duh, pravi izbor je neko u znaku Blizanaca. S druge strane, ako želite nekog sa kim ćete osvojiti svijet, onda je vaš savršeni partner Ovan. 

6. Djevica

Ako ste imali problema da povjerenjem u prošlosti, onda ćete možda poželjeti da budete sa Bikom. Oni ne samo da su spremni na potpunu posvećenost već su i sjajni partneri na duge staze. Ako ne želite da se smirite i tragate za životnim uzbuđenjem, onda je Jarac prava osoba za vas. 

7. Vaga

Vama je potreban neko sa kim ćete se osjećati zaštićeno i posebno, bez obzira na to da li ovo žele da priznaju ili ne. Vaš najbolji par je osoba koja je spremna da uradi sve za vas. 

8. Škorpija

Škorpije su poznate kao jake, zatvorene i pomalo posesivne. Njima treba neko ko će prepoznati njihovu snagu i umjeti sačuvati ono što žele da sakriju. Ako pak želite nekog sa kim ćete provesti lude dane, Djevica je za vas. 

9. Strijelac

Vaša srodna duša rođena je u znaku Vodolije. Ipak, partner koji je spreman da prihvati i isprati sve vaše životne ideje jeste Vaga. Na vama je samo da odaberete! 

10. Jarac

Ako želite osvojiti svijet, onda treba da uđete u brak sa Škorpijom. Oni će biti tu da vas podrže na svakom teškom putu, koji su vama po svemu sudeći predodređeni. 

11. Vodolija

Da li se osjećate potpuno neshvaćeno od strane svih? Ako je tako, onda vam je poteban neko ko će vas razumjeti u potpunosti i upoznati vašu dušu. Najbolja osoba za to jeste druga Vodolija. 

12. Ribe

Ribe, vama je glava vječito u oblacima. Stoga, vama je potreban neko ko je sa obje noge čvrsto na zemlji i ko će vas na nju vratiti kada zalutate. Pronađite Raka ili nekog drugog u znaku Ribe ako želite bezuvjetnu ljubav koja će vas pratiti kroz život.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.