IZNENAĐENJE

Hirurg iz Velike Britanije tvrdi da Putin koristi botoks

Blic.rs

15.3.2018

Predsjednik Rusije i san mnogih žena širom svijeta, kažu stručnjaci, ima jednu tajnu koja se može primijetiti samo ako pažljivo gledate njegove stare fotografije.

Naime, kako kažu plastični hirurzi, više je nego evidentno da Vladimir Putin, iako se u javnosti pokazuje kao "mačo frajer" koji rado skida majicu kako bi pokazao mišićavo tijelo, pliva u ledenoj vodi i uspijeva da i jahanje konja učini mnogo muževnijim - samo tako što skine majicu, zapravo ima i jednu ženskastu stranu.

Pored ovih mačo stvari, Putin jednako uživa u botoksu, filerima i raznim estetskim zahvatima kojima održava mladolikost i svježinu, kažu stručnjaci, između kojih i Žerard Lumbe, jedan od najpoznatijih hirurga u Velikoj Britaniji.

Lumbe tvrdi da je više nego uočljivo da je Putin imao nekoliko zahvata – podizanje kapaka, filere u obrazima i botoks.

- Njegove fotografije iz ranih 2000. godina su potpuno drugačije od ovih danas i uz to, Putin je prije 15 godina imao mnogo više fleka i bora na licu nego danas - tvrdi ovaj hirurg.

Šta vi kažete, možete li zamisliti predsjednika Rusije u rukama kozmetičarke, dok razgleda je li mu filer dobro ubrizgan?

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.