VIJESTI

Tweet Tramp: Trebalo je da ostavim košarkaše u zatvoru u Kini

Piše: Avaz.ba

20.11.2017

Američki predsjednik Donald Tramp (Trump) izjavio je danas da je trebalo da ostavi u zatvoru u Kini američke košarkaše koji su bili optuženi za krađu.

Njegova izjava uslijedila je nakon što je otac jednog od košarkaša umanjio značaj Trampove umiješanost u oslobađanje igrača, prenosi AP.

- Ko? Zbog čega je bio tu? Svi žele da izgleda kao da mi je pomogao - rekao je Lavar Bal (LaVar Ball) na pitanje o Trampovoj umiješanosti u ovaj događaj. 

Tramp je, s druge strane, rekao da je pritvor igračima povučen prilikom njegovog sastanka sa kineskim liderom Si Đinpingom, nedavno u Pekingu.

Sada kada su trojica košarkaša van Kine i spašeni od godina provedenih u zatvoru, Lavar Bal, Lianđelov otac, ne prihvata ono što sam učinio za njegovog sina, i da krađa nije velika stvar. Trebalo je da košarkaše ostavim u zatvoru - poručio je Tramp na Twitteru. 


Košarkaši univerzitetske ekipe UCLA Lianđelo Bal (LiAngelo Ball), Kodi Rajli (Cody Riley) i Džejlen Hil (Jalen Hill) su, kako agencija podsjeća, bili uhapšeni i ispitani zbog krađe u prestižnim buticima koji se nalaze pored hotela u kojem su odsjeli.

Oni su prošle sedmice uputili izvinjenje zbog onog što su uradili i zahvalili Trampu što je pomogao u njihovom puštanju iz zatvora.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.