LIFESTYLE

Moja paklena vjeridba: Kleknuo je i izvadio prsten, a ja sam iste sekunde pobjegla od njega

Avaz.ba

17.8.2017

Prosidba bi trebala da predstavlja nešto posebno, ono što će oba partnera pamtiti do kraja života. 

Jedan momak je sve uspio uprskati sosptvenom nepromišljenošću i sebičnošću. Chloe Cooper (23) iz Velsa ispričala je za "Daily mail" kako je njen sada bivši momak, pet godina stariji od nje, na ružan način stavio do znanja da bi trebala smršati. Momak je želio da je zaprosi, ali joj je namjerno kupio prsten manjeg obima. Kada ga je pitala zašto je to učinio, s obzirom na to da zna veličinu koju ona nosi, rekao je da će ga moći nositi kada smrša. 

- Bio je svjestan koja veličina prstena mi treba, pa sam ga pitala zašto mi je uzeo onaj koji mi je mali. Rekao je da ću moći da ga nosim kada budem smršala. Sada, kada se osvrnem na to, shvatam da sam zbog njega izgubila samopouzdanje – izjavila je Chloe za Daily mail.

Ona nije čekala ni sekund, i koliko god se teško osjećala, farsu koja je trajala godinama, okončala je zauvijek. Raskinuli su, a ona je odlučila da zbog sebe sredi svoju kilažu. Danas ima 27 kilograma manje i sretna je s novim momkom, čak se i vjerila, ali ovaj put uspješno. 

Kako je ispričala, cijelog života se borila sa viškom kilograma i bila je u depresiji zbog toga. Njen bivši je to dobro znao, i nikako nije smio da uradi ono što je uradio.

Priznala je kako je bivšeg upoznala sa samo 16 godina i veoma brzo se preselila kod njega. Često je emotivno zlostavljao. Također, tjerao je da jede kako nikome ne bi bila privlačna. Taj momenat bila je kap koja je prelila čašu, raskinula je sa njim i vratila se kod roditelja. Nekoliko godina kasnije upoznala je momka koji voli vježbati, pa je i ona počela da trenira boks i da ide u teretanu. Tako je svoju liniju dovela do perfekcije. 

Zahvaljujući zdravoj vezi, ali i novom načinu života, sada nosi odjeću za četiri konfekcijska broja manju nego ranije. I naravno - izgleda bolje nego ikad.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.