LIFESTYLE

Na kladionici dobio za njega veliku svotu novca, ali ga ne žele isplatiti: Sporni su kartoni na jednoj utakmici

Piše: A. S.

21.8.2017

Portalu Avaz.ba požalio se jedan igrač sportske kladionice Dejan M. (prezime poznato redakciji), koji tvrdi da mu wwiun kladionica nije isplatila za njega velikih 111 eura, tokom subote kada je odigrao nekoliko mečeva u želji da ostvari dobitak.

Prema njegovim riječima, sve je bilo u redu, dok kladionica klađenje na kartone na utakmici između Nice i Guingampa (2:0) iz francuske Lige 1, proglasila gubitnim.

- Na utakmici francuske lige u subotu Nica-Guingamp odigrao sam da će biti više od tri žuta kartona. Tako je i bilo, jer su zabilježena četiri žuta kartona, po dva na obje strane. Kladionica ignorira navedeni podatak, kao da je to u današnje vrijeme neprovjerljivo, te sam pregledao preko 50 sajtova sportskih kladionica kako kod nas, i u Evropi. Ovo je za mene veliki dobitak od 111 eura – požalio nam se Dejan M.

On nam je i dostavio tiket koji je odigrao, kao i jedan screenshot sa sporne utakmice na kojoj se zaista vidi da su zabilježena četiri žuta kartona.

I mi smo provjerili jedan od sajtova (rezultati.com), na kojem zaista je navedeno da je sudija podijelio na utakmici između nice i Guingampa četiri kartona.

Kontaktirali smo i kladionicu wwwin u želji da čujemo i njihovu stranu, ali niko nije odgovarao na naše upite.

Pogledajte Dejanov tiket, u nadi da će se iz kladionice wwin javiti, kako je rekao, njihovom vjernom igraču i isplati mu novac.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.