LIFESTYLE

Kako ubijate dosadu: Bik uživa u izležavanju, Lav traži akciju

( Ilustracija)

Avaz.ba

12.9.2017

Ovan ne zna za dosadu, Blizancima je nepodnošljivo kada se ništa ne dešava,Vagama nikada nije dosadno, Vodolije uvijek zaposle svoj um nečim zanimljivim... 

OVAN 

Ovan je uvijek u pokretu i ne zna za dosadu. On sebi smišlja bezbrojne aktivnosti, stalno nove početke samo da nikada u životu ne bi osjetio dosadu. Uvijek ima šta da se radi i gdje da se ide, a kada i nema - odgledat će neki spektakl, fudbalsku utakmicu, bilo šta što podiže adrenalin. 

BIK 

Bik prigrli dosadu kao rod rođeni. Skoro da ne postoji znak koji bolje umije da se nosi s dosadom, njima to i nije dosada nego vrijeme za uživanje. Bik će te trenutke sjajno da iskoristi za izležavanje, ispijanje kafe i ispunjavanje svojih gurmanskih želja. 

BLIZANAC 

Nepodnošljivo je kada se ništa ne deševa. Hvala Bogu, uvijek je tu mobilni a neki prijatelj mora da je slobodan i željan razbijanja monotonije. I za tili čas, Blizanac smisli šta će i kuda će, samo što prije iz kuće. 

RAK 

Rakovima nikada nije dosadno. Oni uvijek imaju nekog posla po kući ili im neki rođak svrati pa dok skuvaju, spreme... Ako baš i nema šta da se radi i nema nikoga da svrati, uvijek je tu neka lijepa drama na televiziji ili neki film koji žele da pogledaju ponovo. 

LAV 

Lav voli dosadu i izležavanje, ipak je ovo jedna velika mačka. Naravno, to ne smije da traje suviše dugo jer isto koliko i izležavanje, oni vole i akciju, i zabavu. Kao sjajni organizatori, brzo će nešto osmisliti i okupiti ljude za zabavu. 

DJEVICA 

Djevica uvijek ima šta da radi i ne poznaje dosadu. Ne voli da se izležava i da joj vrijeme beskorisno prolazi jer se onda osjeća loše. Ona će uvijek smisliti nešto da zaposli - ako ne ruke, a onda sigurno mozak.

VAGA 

Vagama nikada nije dosadno. Ako nije to vrijeme već iskoristila za uljepšavanje sebe onda je uvijek zadesi makar jedan prijatelj koji je u nevolji zove, baš kada joj je dosadno. I neki nerazriješen odnos o kome se priča, vaga i raspravlja... 

ŠKORPIJA 

Škorpije žive ubrzano pa jedva dočekaju dan kada mogu da se dosađuju. Njima je potreban mir i osamljivanje kada im padne energija. Ne vole da ih neko uznemiriva u tim trenucima. 

STRIJELAC 

Oni ne poznaju dosadu jer su uvijek u nekoj akciji i stalno nešto smišljaju - večeru, druženje, sportske aktivnosti. Okupe prijatelje i uživaju. 

JARAC 

Ovo je znak koji voli da se često osami ali njemu nikada nije dosadno. On je već isplanirao svaki sekund svog vremena, pa i taj trenutak koristi za dalje planiranje svog života. 

VODOLIJA 

Vodolije su društvene, uvijek okružene prijateljima i zato teško može da im bude dosadno. U tim izuzetnim prilikama, kada su sami, uvijek zaposle svoj um nečim zanimljivim. A tu je uvijek i internet, glavna preokupacija Vodolije. 

RIBE 

Ribama je često dosadno i tada znaju da vas drže do jutra, pričajući vam razne priče, ugađajući vam u svemu, samo da bi joj pravili društvo. Ali, postoje trenuci kada ona uživa da bude sama i ništa ne radi, tada niste poželjni.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.