LIFESTYLE

Saznala da joj je dečko oženjen i da čeka dijete, pa je ostavila pismo koje će vas dovesti do suza

Avaz.ba

12.9.2017

Kada je jedna žena saznala da je njen dečko zapravo oženjen i da čeka dijete sa svojom suprugom, cijeli svijet joj se srušio.

Da ima još dobrih ljudi, pokazalo je osoblje njenog omiljenog kafića u koji je došla nakon što je doznala loše vijesti.

Mali čin dobrote proširio se odmah internetom nakon što je ona napisala pismo konobarima koji su joj dali besplatnu kafu jer su vidjeli koliko su je pogodile činjenice o muškarcu kojeg je voljela.

Njeno pismo objavio je na Redditu korisnik pod imenom Goldenboy2191.

- Zamislite da saznate da vam dečko ima trudnu ženu za koju vi uopšte niste znali. Zamislite da ne spavate jer znate da morate da radite s njim i gledati svaki dan njegovu glupu, prevarantsku, lažljivu facu. Vjerovatno bi samo željeli da popijete kafu da vam bude lakše? Sada zamislite da dođete u vaš omiljeni kafić, naručite omiljeno piće, imate cijeli tim koji sluša vaše glupe probleme govoreći da ste predobri za muškarce poput njega, pobrinu se da popijete najbolju bijelu kafu na svijetu i još vam je daju besplatno. Plakala sam cijeli dan na poslu. To je doslovno najviše što ste mogli učiniti za mene i jako sam zahvalna na vašoj dobroti - napisala je djevojka u pismu koje je dala osoblju kafića i izvinila se što je plakala kada su oni bili tako dobri prema njoj.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.