LIFESTYLE

Ušli u napuštenu vilu narkobosa i naišli na najsablasnije scene koje nisu vidjeli ni u filmovima

Avaz.ba

13.9.2017

Tim ljudi koji istražuje napuštena i manje poznata mjesta, odlučila je da se upusti u novu avanturu. Posjetili su nekadašnju vilu narkobosa. Kao i što je bilo očekivano, ova "ekskurzija" nije bila nimlao prijatna, jer su mnogi prizori podsjetili na scene iz krimi serija i filmova.

Prema informacijama, do kojih su došli prije odlaska u neistraženo područje, ovu kuću su iznajmili kriminalci sa sjedištem u Londonu. Oni su plaćali 5.500 eura kiriju kako bi živjeli tamo.

Vlasnica ove kuće je inače bila supruga Klifa Ričarda, engleskog pjevača koji je bio zvijezda šezdesetih godina. Ona je ovu kuću dobila poslije razvoda od kantautora.

Istraživači su naišli na nevjerovatne prizore, zatekli su scene koje nisu očekivali ni u najgorem snu. Snimali su unutrašnjost kuće, sav haos i nered koji je ostao za ljudima koji su posljednji živjeli ovdje.

Zidovi su bili oštećeni, a po podovima su bili razbacani različiti predmeti i đubre. Ono što je situaciju učinilo još jezivijom jeste što nije bilo struje i što su mladići morali da se kreću kroz tamu, ne znajući šta ih čeka u sljedećoj prostoriji.

U kuhinji su čak primjetili da curi plin i vatrom su uspjeli da to i potvrde. Nepoznato je zašto je gas sve vrijeme bio potencijalna opasnost, da li zbog uljeza ili "krtica".

Ono što ih je još više uznemirilo su krvavi organi u sudoperi, koji su većinu od njih podsjetili na - srca. Širio se i užasan smrad iz ove kuće.

Tenzija je počela da raste kada su naišli na maketu kuće u kojoj su se nalazili, a šok je tek uslijedio kada su zatekli netaknuti luksuzni luster u jednoj od soba.

Čak ni police sa knjigama nisu bile prave, već se iza njih krio tajni prolaz.

Pogledajte video i saznajte kakve tajne su krili balkoni u kući, koju je prvo posjetila ova ekipa:


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.