LIFESTYLE

Apokalipsa nam prijeti: Teoretičari zavjere tvrde da je na snimcima misteriozna planeta Nibiru, koja će u subotu udariti u Zemlju!

Avaz.ba

19.9.2017

Poklolnici Sudnjeg dana vjeruju da će ogromna planeta zvana Nibiru ili Planeta Iks uništiti Zemlju direktnim udarom ili vema bliskim prolaskom pored naše planete.

Fanatici kažu da će mitski svijet vanzemaljaca postati vidljiv ove subote - 23. septembra 2017. godine.

Ali mnogi takozvani "nosioci istine" tvrde da već mogu da vide Nibiru. I fotografije i videosnimci već počinju da se pojavljuju na mrežama.

Producent filma i stručnjak za Nibiru Juval Ovadia objavio je nekoliko slika na kojima tvrdi da se planeta pokazuje na nebu iznad Zemlje.

On je rekao britanskim medijima: "Činjenica je da prijatelji i ja vidimo Nibiru golim okom".

"Prošle godine smo u različitim prilikama napravili najmanje 10 videosnimaka i fotografija. Tu je, bez sumnje, i sve je bliže. Kada zumirano jasno možemo da vidimo dugačak rep sa svim meteorima."

Met Rodžers (Matt Rogers) - teoretičar zavjera koji skuplja dokaze o Nibiru - također tvrdi da ima video o spomenutoj planeti. Snimak pokazuje crvenu mrlju sa okruglim crnim predmetom ispred nje. Čini se da je crni objekat Nibiru i emituje crveni ton.

Rodžers tvrdi da NASA i svjetski lideri znaju da je Planeta Iks tamo - ali oni to zataškavaju kako bi spriječili paniku.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.