LIFESTYLE

On udara, one stenju: Ruski "seks guru" svira na golim ženskim guzama

Avaz.ba

20.9.2017

Sebe naziva 'seks guruom', a glavna zanimacija mu je objavljivanje edukativnih videa. Alex Lesley uvjeren je da je u potpunosti svladao moć ljubovanja, pa mu je cilj o tome podučiti i ostale, a ovaj ekspert kada su u pitanju tjelesne strasti svojim uratcima često izaziva burne rasprave.

Pravo ime mu je Aleksandr Kirilov, a kontroverzne snimke često su predmet rasprava u rodnoj mu Rusiji. Ipak, čini se da nešto doista radi kako treba, ako je suditi po posljednjem videu kojega je objavio.

Poredao je tako pet djevojaka odjevenih u seksi kostime francuskih sobarica licem dolje, tako da je gledateljima omogućio savršen pogled na njihove obnažene guze. Zatim je najavio 'večer klasične muzike' i sviranje na 'instrumentu bez premca na kojemu će odsvirati orgazmičku muziku'.

Zatim je 'uštimavao' svoj 'instrument'. Počeo je nježno udarati djevojke po stražnjicama, na što su one stale stenjati i podizati ih u zrak. A onda je krenula i svirka. Cure su dahtale i stenjale, a Alex ih je poticao da se glasaju upravo onako kako to rade tokom seksa.

Umjetnik, koji se inače planira kandidirati na izborima protiv predsjednika Putina, video je završio naklonom, a i djevojke su pljeskale i međusobno si čestitale.

Uradak je izazvao burne reakcije i rasprave. Proglašen je bezobraznim i seksističkim, ali provokativni video pogledalo je preko 120.000 ljudi. 'Koncert' se, dakle, mnogima svidio, a oduševljeni Alex možda je pridobio i kojega glasača.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.