LIFESTYLE

Dnevni horoskop: Bikovi okupirani obavezama, Jarčevima garantovan uspjeh, Škorpije nepredvidive...

Avaz.ba

21.9.2017

Ovan

Danas vas čeka mnogo akcije u poslovnom segmentu. Neke sitnice dolaze na svoje mjesto, pa ćete uspjeti da ostvarite svoje planove. Nove mogućnosti za dobre poslovne dogovore. Sa voljenom osobom se razumijete bolje nego inače.

Bik

Bit ćete usmjereni na sve što u proteklim danima niste priveli kraju. Okupirat će vas obaveze i kontakti sa poslovnim partnerima i kolegama. Pažljivo pratite šta se dešava kod emotivnog partnera. Neka njegova ponašanja izazivaju blagu sumnju kod vas.

Blizanci

Danas ste prilično energični. Potencirat ćete na tome da se neki poslovi privedu kraju, ali i pokrenuti poslove koji su vam važni. Vaše riječi imaju težinu, zato vodite računa da nekoga ne uvrijedite nenamjerno. Emotivno - spremni ste da nastupite otvorenije prema simpatiji.

Rak 

Imate osjećaj da možete kontrolisati dešavanja u poslovnom segmentu. Pokušaji komunikacije sa bitnim ljudima pokazat će se kao uspješni. Mogućnost ostvarivanja dobre saradnje. U emotivnom segmentu - trudite se da se prilagodite voljenoj osobi.

Lav

Dosta se dobro snalazite u nekim "brzim" situacijama koje će se postavljati ispred vas u poslovnom segmentu. Potrudite se da ne propustite bitne detalje. Nije vrijeme da napravite odlučniji korak ka osobi koja vas privlači.

Djevica

Uspijevate da se snađete i u najkomplikovanijim situacijama. Razgovarat ćete sa dosta "teškim" ljudima, ali uspijevate da se prilagodite. Trenutno predstavljate podršku emotivnom partneru koji je u nekom "padu".

Vaga

Nestrpljivi ste i imate osjećaj da vas prave prilike konstantno zaobilaze. Možda ćete smatrati da su kolege u boljem položaju od vas.

Emotivno - interesuje vas neko, ali se ustručavate da toj osobi to i pokažete.

Škorpija

Bit ćete pozitivno iznenađeni razvojem dogovora, jer ste očekivali da će sve ići sporije. Ne znate šta da očekujete od jedne osobe. U emotivnom segmentu ponašate se pomalo nepredvidivo i partner ne može baš uvijek da razumije vaša ponašanja.

Strijelac

Imate priliku da završite neke stvari koje ste propustili. Aktivirajte se i ne odlažite obaveze za "neki drugi put". Emotivno- nekad imate osjećaj da vas voljena osoba uopšte ne razumije.

Jarac

Dobro raspoloženje i jake aktivnosti u poslovnom segmentu obilježit će dan. Sve čega se prihvatite ići će vam od ruke. Vaše inicijative će se pokazati kao uspješne. Emotivno- zadovoljni ste komunikacijom sa partnerom.

Vodolija

Shvatate da danas morate da ubrzate tempo da biste priveli kraju obaveze i poslove od kojih mnogo očekujete. Imate podršku ljudi iz najbliže okoline. Potrebno je više razumijevanja i međusobnog usklađivanja da biste vi i partner funkcionisali.

Ribe

Neke nedoumice su riješene i danas možete više pažnje da posvetite obavezama koje ste zapostavili u prethodnim danima. Dobar momenat da dogovorite poslovni sastanak ili razgovor sa novim saradnikom. Prija vam komunikacija sa voljenom osobom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.