Dame da li ste spremne: Ukoliko ste ovo sanjale, uskoro se udajete

Avaz.ba
12.10.2017 20:08
A
A
A

Vjerovanje kaže da je ovaj san siguran znak da ćete se uskoro vjenčati.

Ekser

Ukoliko sanajte da zakivate eksere i da vam to ide od ruke, onda će vam i u životu ići od ruke, vaše nade i očekivanja će se ostvariti. Isti san može da znači da ćete otkloniti opasnost. Ako u snu pronađete ekser, ispuniće vam se želja i popraviće vam se materijalna situacija. Krivi ekseri nisu dobar znak i treba da pazite na kuću i porodicu.

Eksplozija

Sanjati da ste svjedok eksplozije označava da će vaš život da eksplodira. Predstoji vam velika šansa za poboljšanje života. Sanjati da ste žedni simbolizuje potrebu koja nije zadovoljena.

Žeđ

Zadovoljiti žeđ u snovima označava dobitak sposobnosti da ispunite svoju sudbinu.

Ždrijebe

Sanjati ždrijebe označava nove uspješne poduhvate. Vidjeti u snu ždrijebe može da označava novu, svježu životnu energiju. Ukoliko u snu jašete ždrijebe, to ukazuje da ćete se uskoro oženiti/udati.

Žurba

Sanjati da ste u žurbi sugeriše da ste možda nepripremljeni za neku situaciju. Ovaj san takođe može da znači da ste u budnom životu uvijek u žurbi i da ne odvajate dovoljno vremena za važne stvari.

Željeznica

Sanjati željeznicu može da bude jaka metafora za nemogućnost promjene kursa. Moguće je da vam ovaj san ukazuje na potrebu za promjenom. Ako su šine blokirane, možete očekivati probleme u poslovima.

Žito

Kao simbol sna žito ukazuje na unutrašnju hranu duše ili na obilje koje je sastavni dio vaše nutrine. Takođe može predstavljati i obilje koje vas okružuje u budnom životu. Žito je i simbol mogućnosti stalnog obnavljanja sebe. Ako je žito u lošem stanju, sugeriše na teškoće koje je moguće prevladati.