LIFESTYLE

Kolumbijski seks-otok muškim gostima nudi sve što požele

Avaz.ba

13.10.2017

Kako vam zvuči kada čujete da “društvo dobrih djevojaka” nudi jedinstveno i neograničeno “iskustvo na seks-otoku”?

Kolumbijska firma Good Girls Company’s nudi 30-orici muškaraca priliku da, u periodu od 24. do 27. novembra, rezervišu poutovanje na otoku Katrahene, na kome ih očekuje 60 prostitutki dostupnih 24 sata dnevno, piše Independent.

Za cijenu od 5.000 dolara gosti mogu da očekuju let do privatnog otoka i najraskalašniji odmor na svijetu, budući da su, osim izobilja seksa, u cijenu uračunate i luksuzne žurke na jahtama, potoci besplatnog alkohola po izboru, ekskluzivni obroci, kao i mogućnost slobodnog korištenja droga.

Kako se navodi na sajtu komapanije: “Svaka karta podrazumijeva neograničene količine seksa sa dvije djevojke dnevno, tokom četiri dana događaja. Gosti u svakom trenutku mogu da zamijene svoje djevojke sa djevojkama drugih gostiju”.

Promotivni spot za ovu ponudu, koji je komapanija postavila na Youtubeu, izazvao je ogorčene reakcije i osude zbog promovisanja bluda i nemorala. Spot je bio uklonjen sa Youtubea, ali se kasnije ponovo pojavio na drugim kanalima.

Kako navodi britanski list, u Kolumbiji je prostitucija legalna ali podvođenje nije, zbog čega je nejasno da li reklamni spot ovakve turističke ponude krši zakon.

Organizatori ostavljaju mogućnost gostima da, po uplati aranžmana, sami izaberu “zadovoljstva” koja su im po volji, ali im nude i svakodnevna “seks-iznenađenja”.

- Ako imate posebne želje od domaćina ili od djevojaka koje će vas zabavljati, recite nam i bit će ispunjene - obećava se u reklami.

Svojevrstan “specijalitet” četvorednevnog aranžmana predstvlja “seks-festa”, koja podrazumijeva pola sata seksa sa 16 djevojaka odjednom.

Kritičari, međutim, sumnjaju u zakonitost organizovnja ovakvog aranžmana, ističući mogućnost da djevojke angažovane na “seks-otoku”, ustvari, predstvljaju seksualno roblje.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.