LIFESTYLE

Popila je četiri votke s energetskim pićem: Sutra je na internetu vidjela svoj seks s trojicom!

Avaz.ba

16.10.2017

Cijelog tog dana Anu S. iz Minasote jurio je umor. Iz kuće je izašla neispavana, noge su joj klecale. Ali morala je na zabavu svoje najbolje drugarice Lajle. 

Usput je svratila do paba da pokupi dio muške ekipe. Na ulazu se umalo onesvijestila. Drugar joj je pritrčao i odveo je do šanka. Ubrzo joj je dodao "bombu" – votku i jedno popularno energetsko piće. Eksirala je dvije i bila spremna da nastavi.

Žurka je bila na vrhuncu kada su Ana i drugari bukvalno gurnuli u Lajlin stan. I svi odmah otrčali do stola prekrivenog alkoholom i konzervama energetskih napitaka. Ana je uzela flašu votke i dvije konzerve nekog energetskog napitka. Više joj nije bila potrebna čaša. Sipala je u sebe tečnosti naizmjenično. Obično bi popila četiri-pet energetskih bombi za večer, ali ovaj put nije brojala.

Probudila se u nepoznatoj sobi nepoznate kuće, gola, bez drugara, torbe, novčanika. Iz susjedne sobe čula je nepoznate muške glasove. Ustala je, a onda je pala. Nije osjećala noge i kukove. Nije se sjećala. Dobahuljala je do vrata, podigla ruku i odškrinula ih. Vidjela je nepoznatu trojicu muškaraca. A kasnije na YpuTubeu i snimak sopstvenog seksa s trojicom razuzdanih mladića. 

Ovakav scenario, nažalost, nije rijedak, a mladi ljudi trebalo bi da budu oprezni sa unošenjem opijata. 

Pogledajte jedan od brojnih snimaka koji kruže internetom, a na kojem se može vidjeti kako momci koriste pijanstvo djevojke da sa njom budu intimniji nego što bi mogli da je sasvim trijezna:

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.