LIFESTYLE

Profesorica je očekivala ljubavni sastanak s maloljetnim učenikom, ali kada je otvorila vrata, to nije bio on!

( Facebook)

Avaz.ba

20.11.2017

Dvadesetdvogodišnja Hanter D. (Hunter) uhapšena je vlastitom domu, gdje je planirala da provede noć sa šesnaestogodišnjim učenikom.

Profesorica hemije nije znala da su učenikovi roditelji u njegovom telefonu našli njene poruke i fotografije u donjem vešu.

Na dan kada je uhapšena šerif je nastavnici s mobilnog telefona tinejdžera poslao poruku: “Stigao sam”, na šta mu je ona odgovorila: “Vrata su otvorena, kao i uvijek”. Kada je ušao u zamračenu dnevnu sobu, ugledao je nastavnicu u svjetlosti svijeća. Na sebi je imala šorts i majicu s motivom mačke.

Kada ga je vidjela, umalo se nije onesvijestila. Priznala je da je učeniku slala selfije u donjem vešu, a on njoj slike spolnog organa. 

- Više me uopšte ne čude ovakve priče. Takvi seksualni prijestupnici postoje u svim slojevima društva - izjavio je šerif Kris Vest (Chris West).

Policija okruga Kanejdijan pokrenula je istragu, a Hanter D. se nalazi u pritvoru. Protiv nje će biti podignuta optužnica zbog seksualnog zlostavljanja maloljetnika, posjedovanja dječjeg pornografskog materijala i podsticanja maloljetnika na seks pomoću tehnologije. Ona može biti puštena iz zatvora uz kauciju od 85.000 dolara.

Američki mediji prenose da njen suprug radi kao trener fudbalskog tima iste škole, da je poludio od bijesa i namjerava da podnese zahtjev za razvod.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.