LIFESTYLE

Bacila lopticu u okean pa nakon šest godina dobila poruku!

Avaz.ba

21.11.2017

Djevojka po imenu Hejli Robins (Hayley Robbins) iz Ašlanda u američkoj saveznoj državi Kentaki prije šest godina bacila je u okean bejzbo-lopticu, s porukom u nadi da će pronaći muškarca svog života, a sada je napokon i dobila poruku koju je sve vrijeme čekala. 

Ona je na Twitteru objavila kako je prije šest godina na lopticu napisala svoje ime i poruku te poručila 'slatkim dečkima koji je pronađu da joj se jave'. 

Prije deset dana dobila je poruku na svoj mobitel. – Hej, želim biti superjunak, pogodi moje ime – glasila je poruka koju je dobila, a kada je upitala ko je to, odgovorio joj je: 

– Ja sam Adam i pronašao sam tvoju lopticu na plaži. 

Hejli je pomislila kako se šali, jer je lopticu bacila prije šest godina i već je zaboravila da bi je neko mogao pronaći. 

Iako se ponadala kako je neki "slatki dečko" uistinu pronašao njezinu poruku, to zapravo nije bilo tako. Lopticu je pronašla jedna djevojka koja je kasnije Hejli rekla da se zove Ešli, no nakon toga je otkrila kako se zapravo ne zove tako nego Kelci. 

– Oprosti, uhvatila si me. Samo sam htjela biti slatki dečko Adam. No, svejedno možemo biti prijateljice, žao mi je – poslala joj je Kelci, no Hejli ipak nije htjela imati ništa s osobom koja je pronašla njenu lopticu s porukom. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.