LIFESTYLE

Playboy zečica otkriva kako su joj silikoni upropastili život i upozorava!

Avaz.ba

21.11.2017

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+5

Playboy zečica Sara Haris (Sarah Harris, 23)  imala je grudi prirodne veličine C, a onda su ih doktori povećali do DD veličine. Završila je u bolovima, puna nesigurnosti i propuštenih poslovnih prilika.

Kao i većina drugih manekenki, Sara je priznala da je često manipulisala kilažom. Ako bi imala neko važno snimanje ona - bukvalno - ne bi jela ništa. Zatim bi se, čim se sve završi, dobro najela. Zbog ove navike završila je u velikim problemima sa grudnim tkivom. 


Izraslina na dojci

Naime, zečici se pojavila izraslina na jednoj dojci i morala je na hitnu operaciju, jer su se ljekari bojali da je tkivo kancerogeno.

- U tom periodu imala sam mnogo posla, a moje tijelo i težina to nisu mogli da isprate - rekla je Sara.

Pošto je Sara trebala imati slikanje za magazin "Playboy", o kome je oduvijek sanjala, samo nekoliko dana nakon operacije, doktori su morali da joj povećaju grudi da bi ih izjednačili.

- Bila sam preplašena, zaista. Nisam se mogla pojaviti na jednom takvom snimanju sa dojkama različitih veličina. Željela sam da ih oblikuju onako kao što su bile, ali niko mi nije izmjerio obim. Izraslina je uklonjena i zahvalna sam na tome, ali sadašnji implanti su preveliki za moj grudni koš - rekla je ljepotica.

Veliki bolove

Umjesto veličine C, Sara je završila sa duplim D. Ona priznaje da joj je to uništilo život - snimanja za elegantne editorijale, za nju su sada prošlost, jer ima ogromne grudi koje mnogima izgledaju vulgarno.

- Glavni cilj mi je da što prije odem na operaciju, jer trpim i velike bolove u grudima. I želim da konačno povratim samopouzdanje koje sam izgubila zbog njih - zaključuje Sara i upozorava sve djevojke, koliko nepravilna ishrana može da utječe negativno na njihove živote.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.