LIFESTYLE

Zeničanin kleknuo i zaprosio djevojku u prepunom šoping centru!

Piše: D. PAŠALIĆ

27.11.2017

Da ljubav ne poznaje granice još jednom je pokazao hrabri Hamza Avdić (20) iz Zenice, koji je odlučio svoju trogodišnju vezu s Ajlom Kobilica (18) krunisati zarukom pred očima brojnih posjetilaca zeničkog šoping centra. 

Naime, kako nam priča Ajla, sve se dešavalo u ugostiteljskom objektu, kada joj je Hamza rekao da treba do toaleta, gdje je zapravo otišao obući odijelo i pripremiti se za nesvakidašnji ljubavni čin.

⁃ Ništa nisam primijetila sumnjivo. Izašli smo kao što to često činimo. Otišao je do toaleta, a onda se vratio u odijelu s prstenom. Kleknuo je pred mene, a u cijeloj priči su mu pomogle i moje prijateljice koje su podigle transparent “Udaj se za mene” - prepričava nam Ajla.

U šoku i nevjerici, posebno jer joj je odlučio ponuditi brak u prepunom šoping centru i na krajnje originalan način, Ajla se uspjela, kako kaže, nekako dozvati i izreći sudbonosno “DA”.

- Još sam pod utiscima i emocijama. Kada sam pogledala u njega kako je kleknuo s prstenom, ali i svoje prijateljice, nisam mogla da ne pustim suzu. Definitivno ću tu noć pamtiti do kraja života – govori Ajla.

Hrabri Zeničanin, iako nije odavao da ima tremu, priznaje da mu ipak nije bilo svejedno odlučiti se na takvo nešto.

- Kako se bližio trenutak da to učinim, tako je srce sve više udaralo. Najviše sam se plašio da nešto ne posumnja i ne otkrije moje namjere, jer sam govorom tijela pokazivao nervozu. Međutim, kad sam kleknuo pred nju i vidio sjaj u njenim očima, treme je nestalo i prije nego je pristala da se uda za mene – kaže Hamza.

Cijeli prizor, kojem su svjedočili posjetioci šopinga, privukao je dosta pažnje, zbog čega je mladi par izmamio ovacije i aplauze prisutnih.

Oni već sada uveliko planiraju svoje vjenčanje, koje je planirano za 16. decembar.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.