LIFESTYLE

Ovako izgledaju Ratovi zvijezda u životinjskom svijetu!

Avaz.ba

15.12.2017

Trenutno popularni Ratovi zvijezda su došli i u životinjski svijet. Upoznajte ovih pet prekrasnih životinjica i njihove priče. Ovaj prekrasan pas koji je dobio ime "Luke Skywalker" je rođen bez dijela prednjih nogica, ali to ga apsolutno ne sprječava u igri i uživanju u svakom danu. Njegova ljudska mama je inženjer i odlučila mu je napraviti proteze za nogice, a čak mu je napravila i kolica po mjeri kako bi mogao savladavati sve prepreke na koje nailazi. Kako je rastao tako je dobivao i nove modele kolica s temama koje prate nova zbivanja.

"Daisy Rey" je malena kujica Jedi, koja je savladala kako pogledom dobiti sve što poželi. Pogledajte je samo kako je slatka i recite nam, biste li mogli reći ne ovim divnim očima? Maca Leia je prava princeza i stalno se uređuje, a posebno voli svoj repić koji mora biti uredan i svaka dlaka mora stajati baš kako si je to ona zamislila.

"Alpaka Chewpaca" ima jedan prilično savršen život. On je spašen da ne bi završio u mesnoj industriji i sada uživa u svakom danu sa svojim ljudskim bratom. Iako je prilično tvrdoglav, Chewpaca je neodoljivo sladak i njegova obitelj ga obožava.

I za kraj ovih priča upoznajte mačka "Anakina". On je rođen sa samo dvije nogice i iako se na prvi pogled čini da mu to onemogućava normalan život, ovaj mačak se super snalazi i ponaša kao da ima sve četiri nogice.

Obožava loviti svoj rep i penjati se što je više moguće. Njegova vlasnica je pomislila da bi mu dobro došao prijatelj i krenula je u potragu za mačkom koja je slična Anakinu. Udomila je Miku koji također nema nogica. Anakin i Mika su postali pravi prijatelji, zajedno uče, igraju se i savladavaju sve prepreke. Ništa im ne može pokvariti zabavu i ljubav.

Ove prekrasne životinje su pravi heroji i veliko hvala njihovim ljudima što su ih prihvatili i spasili.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.