Foto: Instagram

Za neke žene godine su samo broj: Keri je najmlađa baka na svijetu i izgleda poput "bombe"

Avaz.ba
13.01.2018 13:25
A
A
A

Keri (Carrie) Hilton je majka jedne tinejdžerke, ima samo 36 godina, a već je baka, iako sudeći po njenom seksipilnom izgledu se to ne bi moglo reći.

Ona je najverovatnije najmlađa baka u Engleskoj jer je njena kćerka Klaris (Claris) koja ima samo 17 godina donijela na svijet bebu Džesiku (Jessicu).

Keri je kćerku dobila jako mlada, sa samo 18 godina. Obožava kikboks, a toliko dobro izgleda da ponekad pozajmljuje odjeću od kćerke.

 • Instagram
  Instagram

- Klaris se uvlači u moje krpice još od kako je imala deset godina, a sada i ja uzimam njenu odjeću. Ponekad kažem kako smo nas dvije zapravo sestre i dobro se ismijemo tome - izjavila je Keri.

Njena ljubav prema vježbanju je tolika da ona često vježba u njenoj kuhinji i ide pet puta nedjeljno u teretanu. 

Otkrila je i da se ne stidi da ode u kupovinu po preparate koji će učiniti da izgleda mlađe. Ona je potrošila oko 15.000 eura na kozmetičke tretmane povećanja grudi i produženja kose.

 • Instagram
  Instagram
Rekla je da je ne fascinira to što je smatraju najglamuroznijom bakom u Britaniji, jer je ona oduvijek bila fit i aktivna, ne izlazi mnogo i koristi svo vrijeme koje ima za vježbanje, piše Daily mail. 
 • Instagram
  Instagram
- Klaris je znala da će sve biti u redu jer sam i ja prošlo kroz to kao i moja mama u sličnim godinama. Sve je ispalo ok za nas tri, rekla je Keri i dodala da to što je baka ne koristi kao foru za muvanje mlađih muškaraca. 
 • Instagram
  Instagram
 • Instagram
  Instagram

Više o:

Carrie Hilton