LIFESTYLE

Ovo su tri najneurednija znaka u horoskopu

Avaz.ba

12.2.2018

Kreativni nered je odlika većine nas, ali je super što se u njemu uvijek možemo snaći i tačno znamo gdje je što, iako na prvu ne djeluje tako. Naravno, kod neurednosti i šlampavosti ne pričamo o prljavštini, nego jednostavno tome da sterilan prostor i abecedni raspored knjiga nisu osnova. Ipak, postoje tri horoskopska znaka kojima je haos u okruženju normalan, a evo koji su to.

Strijelac

Strijelci ne vole kada je sve tip-top i savršeno i preziru sterilnost svog okruženja. Stoga ne iznenađuje kako je kod njih kreativni nered stalno prisutna stvar, bez obzira radi li se o njihovom domu ili kancelarijskom stolu. Strijelac najčešće ne može locirati svoje ključeve, daljinski, a i telefon zna završiti negdje gdje se ne bi očekivalo.

Ribe

Ribe vole komfor i udobnost, a kada je sve savršeno posloženo, jednostavno se ne mogu opustiti kako spada. Čišćenje im nije mrsko, ali slaganje i urednost su druga priča jer će ionako sve stvari u određenom trenutku zatrebati i onda im jednostavno nije jasno zašto bi ih trebalo spremati na policu, ako im mogu biti odmah na dohvat ruke. O fotelji koja se pretvara u brdo robe da ne pričamo…

Vodolija

Vodolije uvijek paralelno rade više stvari koje ostavljaju na pola dovršene jer kreću raditi – nove stvari. I tako stalno u krug. I taman kada pripreme robu za peglanje, dobiju inspiraciju za pisanje pjesme, u tom trenutku lete prema papiru i olovci, a veš ostaje na pola na kauču, a pola u korpi. Dok završavaju s jelom, jure zaliti cvijeće na koje su zaboravili, a tanjiri ostaju na stolu i tako dalje.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.