LIFESTYLE

Plaćaju im da vode ljubav po luksuznim hotelima

Daily Mail

19.2.2018

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+4

Džesika D'Argent (Jessica, 23) i njezin dečko Džastin Englek (Justin Engelke, 26) iz Australije pobijedili su u takmičenju u kojem je glavna nagrada bila putovanje diljem zemlje te da pritom pišu za blog o erotskim putovanjima ‘Places of Intimacy‘. 

Proveli su 14 noći u pet luksuznih hotela u Sidneju, Melburnu, Bajron Beju, Tasmaniji i zapadnoj Australiji, te je svako od njih napisao svoje intimne recenzije o svim mjestima koja su posjetili, piše Daily Mail.

Uzbudljiv trenutak

Vrhunac u našoj sobi bili su vanjski tuš u obliku kiše i ljuljačka koja je visjela sa stropa. Ljuljačka je bila na savršenoj visini i doslovno nas je prizivala - opisao je Engelk njihov boravak u hotelu The Atlantic u Bajron Beju.

Opisujući njihovo iskustvo u hotelu VDL u Stenliju, Tasmanija, D’Argent je opisala ulazak u hotel kao “stepenište u sedmo nebo”.

- Trenutak je bio stvarno uzbudljiv. Pritisnuo me je o kameni zid, te smo proslavili činjenicu da smo se našli na ovom mjestu. Tek nakon nekog vremena napokon sam se uspjela popeti na vrh i doći do kreveta. Naša je soba bila pravi raj, jednostavno smo uživali u međusobnom društvu - napisala je D'Argent. 

Njih su dvoje zajedno šest godina, a jedan su od deset odabranih parova širom svijeta koji bi svojim opisima pridonijeli nekonvencionalnom vodiču kompanije za proizvodnju kondoma Skyn.

Intimna iskustva

- Od balkona do kupaonica, od sofa do hodnika, Skynov Intimni vodič koristi intimna iskustva pravih partnera kako bi informirao svoje čitatelje o najboljim mjestima za one stvari - izjavila je ta kompanija. 

- Put je bio nevjerojatan, dvije smo sedmice putovali, sa svim plaćenim troškovima, po prekrasnim ekskluzivnim hotelima diljem Australije te opisivali svoja iskustva - rekao je Engelk i dodao: Samo da pojasnim, nismo pisali samo o našem seksualnom životu, već smo ujedno i recenzirali hotele.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.