ROMANSA

Vjenčali su se i poslije 10 godina braka pronašli staru fotografiju koja je otkrila neviđenu igru sudbine

Blic.rs

14.3.2018

Bračni par Ji i Sue pronašli su se na zajedničkim fotografijama koje su napravljene kada su još bili tinejdžeri, što su otkrili tek nakon što su se vjenčali

Tada dvoje stranaca, pozirali su na istom mjestu u isto vrijeme, ispred ogromne crvene skulpture u kineskom gradu Ćingdao. Slučajno, zadesili su se na istoj fotografiji, ali deceniju kasnije bili su u braku.

Ovaj nevjerovatan razvoj događaja dogodio se kineskom paru koji je nedavno slučajno otkrio sliku. Sue i njen suprug Ji sreli su se još u julu 2000. godine, a da to nisu ni znali, prije nego što su se konačno upoznali u drugom gradu, hiljadu kilometara dalje, i godinama kasnije.

Sue je tada bila sa majkom koja se oporavljala od operacije, dok je Ji bio dio grupe turista za putovanje za koje ga je prijavila majka. Njih dvoje su u istom trenutku pozirali za fotografiju na gradskom trgu.

Ipak, nakon slikanja otišli su svako svojim putem i naredne decenije nisu ni bili svjesni da onaj drugi uopšte postoji. Čak i kada su se sreli 2011. godine i zaljubili, nisu znali za propuštenu priliku dok nedavno nisu pronašli njenu staru fotografiju na kojoj je bio i Ji.

- Kada sam vidio fotografiju sav sam se naježio - rekao je Ji.

Njihova priča postala je viralna, a njihovi prijatleji tvrde da je to nepobitan dokaz da su suđeni jedno drugom. Sada planiraju da ponovo posjete gradski trg, ovog puta sa svoje dvije kćerke, piše "Guardijan".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.