POZNATA GLUMICA

Dženifer Aniston nakon treninga oblači ove "svemirske" pantalone: Evo za šta služe

Slika kao iz filmova naučne fantastike zbunila je njene fanove

Dženifer Aniston. Instagram

E. Ag.

14.9.2023

Glumica Dženifer Aniston (Jennifer) je nedavno na društvenim mrežama objavila nekoliko fotografija kojima je opisala kako je provela ljeto.

Među porodičnim okupljanjima, tropskim destinacijama i fotografijama njenih ljubimaca, posebno se istakla jedna nakon njenog treninga. Na fotografiji se vide ogromne, neki bi rekli i "svemirske" pantalone, povezane kablovima, a iza njih, u ležećem položaju, viri samo glava Dženifer.

Slika kao iz filmova naučne fantastike zbunila je njene fanove. Ali i ova misterija je riješena - čemu služe ove nestvarne pantalone?

U pitanju je kompresijska terapija, a ove pantalone služe za limfnu drenažu. Instagram

Naime, Dženifer se posljednjih godina posvetila zdravom životu, koji često promoviše putem svojih profila na društvenim mrežama. Ove pantalone su u posljednje vrijeme postale dio njene rutine nakon jednog treninga. U pitanju je kompresijska terapija, a ove pantalone služe za limfnu drenažu.

Ova vrsta masaže pomaže da se poboljša cirkulacija, usput nježno, ali temeljno otklanja problematična područja kukova, butina, i mišića donjeg dijela tijela, prenosi Ona.rs.

Na slici se vidi da glumica u teretani leži na leđima, s raširenim rukama i nogama, opuštajući se.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.