AUTOVIJESTI

Novi Rolls-Royce izaziva mučnine i bolest očiju, čak se možete zaljubiti u Merilina Mensona

Preporučuje se lagano gledanje na auto

Rolls-royce motorcars

automobili.hr

1.9.2018

Nakon višegodišnjeg razvijanja u laboratoriju i nedavnog izlaska iz dotičnih laboratorija u svijet izvan njih, stručnjaci upozoravaju kako je Cullinan u potpunosti među nama. Iz tog su razloga stručnjaci s instituta za tromost oka i ostale vizuelne tendencije u španskom gradiću Moron de la Frontera objavili elaborat i javno upozorenje WHO-u.

Elaborat je ekstenzivan i detaljan pa kako nismo medicinari, nekako se ne čini pametnim čak ni citirati njegove dijelove. No, na kraju elaborata stoji i uputstvo za medije koje prenosimo u cijelosti:

Unutar sredina zahvaćenim Cullinanom, savjet je ostati u zatvorenom prostoru. Ukoliko ste ipak izloženi pogledu na Cullinan, prvenstveno savjetujemo instantno i čvrsto žmirenje, a onda i hitno ispiranje očiju vodom, te potom grla serijom žestokih alkoholnih pića u najbližem zatvorenom prostoru.

U slučaju nesvjestice uzrokovane alkoholom, simptomi trovanja vida prolaze brže, te ne ostaju trajne posljedice na sivu tvar, tj. mozak i vizualni dio korteksa.

Rolls Royce Motorcars

Dr. Deki Kriti-Car (Jacky Tsar) s gore spomenutog instituta u gradiću Moron de la Frontera napominje i ovo:

- Svako ko gleda izravno na Cullinan može doživjeti osjećaje mučnine, očaja i bijesa. Oči su posebno osjetljive na Cullinan i zato ih je potrebno zaštititi što prije, kako bi se, uz njih, štitio i vizualni korteks. U protivnom postoji mogućnost zaljubljivanja u osobe kao što su Lil´Wayne, Sara Džesika Parker (Sarah Jessica) ili Merilin Menson (Marylin Manson).- zaključila je dr. Deki.

Dr. Kriti-Car dodaje i kako "u spektru neugodnih stvari, Cullinan stoji negdje između prvog javnog izbijanja Cayennea i koncepta Lagonda koji se oteo kontroli, te pobjegao iz laboratorija 2009. godine.


Rolls-Royce Motorcars

Inicijalne pretpostavke kao podneblje s kojeg je Cullinan krenuo u pohod na ljudske oči podrazumijevale su Englesku, odnosno točnije Saseks, tj. još tačnije Gudvud. Ali, kasnije se ispostavilo da bi “virus C” (kako ga ljudi u ogrtaču od milja nazivaju) mogao poteći iz Njemačke, odnosno iz Minhena, gdje je svojevremeno zabilježeno okupljanje jednog dizajnerskog tima.

Sam problem je započeo prije nekoliko mjeseci, odnosno s prvim foto i video materijalima koji dokazuju stvarno postojanje za Cullinan.

Taj je inicijalni bijeg iz laboratorija postepeno doveo do potpunog užasa današnjeg Cullinanovog izdanja, tj. svojevrsne mutacije koja oči običnih smrtnika tjera na obolijevanje, a one slabijeg imunološkog statusa čak i do povraćanja i mučnina.

Konkretnog rješenja za Cullinan još nema, ali stanovnici naših krajeva ne trebaju brinuti, jer, po svoj prilici, Cullinan neće stići u BiH. 

Dakle, za Bosance i Hercegovce sreća u nesreći, reklo bi se – osim ako dotični nisu trbuhom za kruhom pobjegli u neku civiliziranu zemlju, gdje se Cullinan već proširio.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.