OMILJENI BREND Nastavak saradnje koja traje od 2004. godine

Isporuka Dacia bestseler modela za MUP i M:tel

Ekonomični agregati Euro 6 norme, moderna tehnologija današnjice i skladan dizajn olakšavaju korištenje

Avaz.ba
04.10.2018 06:38

Dacia je u posljednjih 15 godina postala svojevrsni kult

Dacia je u posljednjih 15 godina postala svojevrsni kult pokrenuvši novu kulturu korištenja automobila. Rumunski proizvođač s Renaultovom tehnikom zasluženo je postao omiljeni brand, kako među privatnim kupcima tako i u flotama svih renomiranijih kompanija, ali i državnih službi u BiH. 

Flote s naglaskom na rentabilnost u poslovanju su dostigle zenit s Dacia modelima, budući da ovi automobili postižu maksimum kada su u pitanju izdržljivost, niska cijena održavanja i pouzdanost marke kao iznimno važan adut. 

Nova flota modela Sandero i Duster za kompaniju M:tel, odnosno flota specijalnih modela Dokker s posebnom opremom i uređajima za MUP samo je nastavak već uhodane saradnje koja traje skoro od samog početka komercijalizacije Dacije na bh. tržištu 2004. godine.

Sandero kao okretni gradski model, Duster kao lider 4x4 segmenta i Dokker kao provjereni praktičar nenadmašan su izbor za dugogodišnju eksploataciju i efikasno obavljanje namjenskih poslova, pogotovo uz fiksnu cijenu održavanja i 24-satnim korištenjem zamjenskog vozila unutar garancije bez ograničenja kilometraže. 

Prednosti u korištenju Dacia vozila nemaju premca. Ekonomični agregati Euro 6 norme, moderna tehnologija današnjice i skladan dizajn olakšavaju korištenje i nadograđuju se savršeno na robusnu građu i provjerena tehnička rješenja testirana u najtežim uvjetima. Stoga flote Dacia modela, vjernih genima i filozofiji marke bezuvjetno služe kao provjereni i svestrani odabir u svakodnevnim zadacima.

Tagovi

Dacia M:tel MUP KS
NA VRH