DJEVOJČICA IZ RUSIJE

Sa četiri godine pozirala za "Vogue": Anastasiju danas nazivaju nasljednicom Irine Šajk

U manekenstvu se našla već sa dvije i po godine

Anastasija Knjazeva - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+4
E. Ag.

4.7.2023

Anastasija Knjazeva (Anastasya Knyazeva), 12-godišnjakinja iz Rusije, 2018. godine se našla na 5. mjestu liste najljepše djece na svijetu, ima ugovore s brojnim poznatim brendovima i radi kao TV voditeljica. Njen se izgled nije promijenio ni u pubertetu.

Djevojčica iz Rusije Anastasija Knjazeva manekensku karijeru je započela kada je imala samo dvije i po godine, a nakon što joj je majka Ana 2015. otvorila Instagram profil, svjetski su mediji doslovno “poludjeli” za malenom i njenim prekrasnim plavim očima. Bila je najmlađi model ikada koji se pojavio na stranicama francuskog „Voguea“, a ubrzo je potpisala ugovore i s brojnim modnim, ali i ostalim brendovima.

Tako je, među ostalim, bila zaštitno lice „Chobi Kidsa“ i „Kengurua“, a snimala je i za „Kia Motors“. Iako danas radi kao voditeljica u TV emisijama, a pojavljuje se i u filmovima, ova 12-godišnjakinja redovno izvršava školske obaveze, te pohađa satove engleskog jezika i plesa. Iznenadit će vas, ali njena najveća strast nije moda, već pjevanje, a kada odraste, želi biti veterinarka. Mnogi kažu da podsjeća na Irinu Šajk.

- Moja djevojčica raste i mijenja se. Sada je počeo period „ružnog pačeta“. Primjećuje se promjena karaktera, jasni ciljevi i želje. Sada za sve ima svoje mišljenje, s kojim se moramo slagati inače će doći do „pobune na brodu“. Moramo pregovarati, objašnjavati i uvjeravati - napisala je njena majka ispod jedne objave.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.