BIH

Humanitarna akcija u Bosanskom Grahovu: Plavčići stanuju u jednoj sobi

Plavčići stanuju u jednoj sobi

A. K.

3.2.2018

Udruženje građanki "Grahovo" pokrenulo je humanitarnu akciju koja ima za cilj prikupiti sredstva za rekonstrukciju i dogradnju porodične kuće samohranog oca Viktora i njegovih pet maloljetnih sinova iz Bosanskog Grahova. 

Plavčići žive u jednoj sobi, a nemaju ni kupatila ni fasade na kući. Gornja etaža treba detaljnu rekonstrukciju i objekta i sanitarija, a Viktor to ne može sam sebi priuštiti. 

Zbog toga navedeno Udruženje poziva sve koji žele finansijski pomoći, to mogu učiniti uplatom na račun broj: 3381502200285820 u "UniCredit Bank" d.d. Mostar, sa naznakom "pomoć porodici Plavčić". 

Pomoći se može i u građevinskom materijalu, kao i kupovinom ulaznica za prijateljsku rukomentnu utakmicu između HŽRK Grude i RK Trešnjevka Zagreb, koja se igra 11. februara u 14 sati u Sportskoj dvorani „Bili brig“ u Grudama, a cijena ulaznica je pet KM. Kako navode u UG „Grahovo“, akciju podržava i Župa sv.Ilije proroka u Bosanskom Grahovu. 

Za sve dodatne informacije može se kontaktirati UG „Grahovo“ na telefone 063/332-294 i 063/343-044 ili na e-mail: [email protected]



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.