APEL

Pomozimo demobilisanom borcu Hasanu Smajiću: "Meni za lijekove mjesečno treba oko 300 KM"

Avaz.ba

19.7.2018


Četrdestsedmogodišnji demobilisani borac Hasan Smajić iz Pribave je teško bolestan. Živi sa skromnim primanjima koja su nedovoljna za sve potrebne lijekove. Hasanu je samo za lijekove mjesečno potrebno oko 300 KM.

- Meni za lijekove mjesečno treba oko 300 KM. Ja te pare nemam. Odem na kontrolu, doktori mi daju recepte. Ja nemam para da to kupim i samo ih ostavim kod kuće - kazao je 47-godišnji Hasan Smajić iz Pribave za radio Gračanica.

- Znate kako je. Ja sam teško bolestan. Raditi ne mogu. Žena radi kao čistačica, ali i to je od danas do sutra. Ona što zaradi, ode na režije i hranu, i to je to.

Ukoliko možete i želite da mu pomognete, vaše priloge možete uplatiti na žiro račun "Raiffeisen banke" – 161-300-003-266-4708. 

Hasana Smajića možete i direktno kontaktirati na broj 061-632-330.

Budimo humani – pomozimo teško bolesnom Hasanu Smajiću.

U narednima danima volonteri će prikupljati sredstva na terenu, ukoliko vam pokucaju na vrata, tražite njihove legitimacije ili neku potvrdu da se pomoć sakuplja za Hasana Smajića, piše radio Gračanica.

Njegovu priču ste imali priliku čuti danas u emisiji INFO 5 u programu radio Gračanice, a ukoliko ste propustili, posjetite našu internet-stranicu, gdje se nalazi tonski zapis današnjeg Infa.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.