STARIJI KOLEGA

Evo ko će naslijediti Nihada Uka u Skupštini KS, ukoliko bude izabran za premijera KS

Kako se može pronaći na stranici Naše stranke, on je rođen 1969. godine u Sarajevu i cijeli radni vijek je proveo radeći u privatnom sektoru

Skupština KS. Press KS

15.2.2023

Nihad UK je prijedlog Naše stranke za premijera Kantona Sarajevo. Ukoliko se ovaj prijedlog potvrdi iza njega će ostati upražnjeno mjesto u Skupštini Kantona Sarajevo, koji bi trebao upotpuniti Amer Logo.

Inače, na oktobarskim izborima Naša stranka je dobila pet mjesta u Skupštini Kantona Sarajevo, koji su prema broju glasova i mjestu na listi pripali Edinu Forti, Vildani Bešliji, Nihadu Uku, Viboru Handžiću i Miomirku Melank. Ipak, Edin Forto je odbio mandat u Skupštini KS i postao ministar u Vijeću ministara, a njega je naslijedila Sanela Klarić. Izlaskom Nihada Uka iz Skupštine KS, mjesto popunjava 7. sa liste Naše stranke, a to je Amer Logo.

Rezultati Naše stranke za Skupštinu KS. Screenshot

Kako se može pronaći na stranici Naše stranke, on je rođen 1969. godine u Sarajevu i cijeli radni vijek je proveo radeći u privatnom sektoru.

Kako je naveo pred izbore u politici ću se voditi životnom filozofijom: „red, rad, disciplina, planiranje i odgovornost prema poslu, jer drugačije ne može.“

O tome što će mu biti fokus kazao je da će se boriti za poboljšanje kvalitete i kvantitete površinskih voda na području kantona Sarajevo kao i za zaštitu od njihovog štetnog djelovanja voda. 

Amer Logo. Naša stranka

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.