IZLETI

Mališani uživali u vožnji panoramskim liftom i pogledu s vidikovca

Ovo je 12. grupa po redu koju dovodim u „Avaz Twist Tower“ i svaki obilazak je i meni kao prvi, a možete misliti kako je djeci koja prvi put dođu u ovakav objekt

Zajednička fotografija za uspomenu

M. A.

21.5.2019

Učenici petog razreda Osnovne škole „Kulen-Vakuf – Orašac“ iz Orašca kod Bihaća posjetili su danas „Avaz Twist Tower“. Nastavnik Nežad Kosović kazao je da tokom svakog izleta u Sarajevo obavezno posjete i grandiozni toranj.

- Ovo je 12. grupa po redu koju dovodim u „Avaz Twist Tower“ i svaki obilazak je i meni kao prvi, a možete misliti kako je djeci koja prvi put dođu u ovakav objekt. Panoramski lift i vidikovac ih oduševe svaki put – kazao je Kosović.

Zamjenik direktora „Avaz Twist Towera“ Haris Adrović održao je djeci kratko predavanje o karakteristikama tornja. Na mališane je poseban dojam ostavio podatak da je toranj visok 175 metara i da ima čak 36 spratova.

U znak zahvalnosti za iskazanu ljubaznost svog osoblja u „Avaza Twist Toweru“ prilikom svake posjete, predstavnici OŠ „Kulen-Vakuf-Orašac“ su uručili zahvalnicu Adroviću.

Zahvalnica je, također, uručena i „Dnevnom avazu“ za nesebičan doprinos i poticanje rada škole.


Učenici uživali u pogledu na grad

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.