REPREZENTATIVCI

Darko Todorović ponovo član FK Sloboda Tuzla

Uradio sam ono što i svaki drugi navijač ili simpatizer treba da uradi, ili bivši fudbaleri koji su nastupili u Slobodi i kojima je bili odskočna daska u izgradnji karijere, rekao je Todorović

Darko Todorović. FK Sloboda Tuzla

Piše: G. Šumar

9.8.2021

Standardni fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine iz RB Salcburga Darko Todorović obnovio je članstvo u Fudbalskom klubu Sloboda Tuzla kupovinom Premium članske karte. Svoje zadovoljstvo nije krio, a kako kaže, ovo bi trebala biti praksa svih kojima je Sloboda bila odskočna "stepenica".

- Uradio sam ono što i svaki drugi navijač ili simpatizer treba da uradi, ili bivši fudbaleri koji su nastupili u Slobodi i kojima je bili odskočna daska u izgradnji karijere, rekao je Todorović i dodao:

- Kupovinom članske karte prije svega želim podržati ove momke koji su na radost svih nas dobro ušli u sezonu. Ovo je ujedno i moja podrška klubu koji mi je pružio priliku da postanem profesionalni fudbaler, igram na daleko većem nivou, kao i za reprezentaciju BiH. Sloboda ima zaista velikog udjela u svim mojim uspjesima, rekao je Todorović za zvaničnu klupsku stranicu, te je pozvao i ostale navijače i simpatizere koji to do sada nisu uradili, da učlanjenjem postanu dijelom velike crveno-crne porodice.

- Želim da pozovem i ostale da učlanjenjem u klub podrže naš seniorski tim, žensku selekciju, ali sve mlade selekcije koje će iznjedriti nove fudbalere koji bi trebali ispisivati klupsku historiju, ali i postanu dijelom crveno crne porodice. Sloboda nam je svima u krvi i svi moramo doprinositi njenom razvoju, zaključio je Todorović, koji je dres Slobode nosio u 57 utakmica. Postigao je pet golova i upisao sedam asistencija.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.