BH. FUDBAL

FK Velež potvrdio ostavku Šošea: Zadatke u klubu je obavljao srcem i posvećeno

Džemil Šoše će zasigurno ostati upamćen u historiji FK Velež, a i među svima onima kojima je klub u srcu, poručuju iz kluba

Šoše napustio Rođene. FK VELEŽ

M. K.

18.8.2022

Iz FK Velež oglasili su se saopštenjem i potvrdili ostavku sad već bivšeg direktora kluba Džemila Šošea.

- Fudbalski klub Velež Mostar obavještava svoje članove, navijače, prijatelje Kluba i sportsku javnost da je gospodin Džemil Šoše, koji je u proteklih pet godina obavljao dužnost direktora Kluba, podnio ostavku na tu poziciju.

Džemil Šoše će zasigurno ostati upamćen u historiji FK Velež, a i među svima onima kojima je Klub u srcu, kao čovjek koji je ovu odgovornu zadaću preuzeo u izuzetno osjetljivom trenutku i obavljao je predano, odgovorno, savjesno i ulažući cijeloga sebe, vodeći poslove kluba na način koji je naposljetku donio mnogo radosti svim Veležovcima. Jednostavno, svoje zadatke u klubu obavljao je srcem i posvećeno, kao pravi Rođeni.


- Kolektiv Fudbalskog kluba Velež Mostar zahvaljuje gospodinu Šoši na svemu učinjenom i od srca mu želimo mnogo zdravlja, sreće i uspjeha u životu i profesionalnom angažmanu, potpuno sigurni da njegov odlazak sa pozicije direktora Kluba nipošto ne znači i kraj njegove aktivne saradnje s Veležom. Uostalom, kako je i sam završio svoje obraćanje javnosti povodom ostavke:

"Jednom Rođeni, zauvijek Rođeni!", stoji u saopštenju Mostaraca.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.