ZAUSTAVIO KLJUČNOG IGRAČA

Jokić: Nurkić je kriv, odlično je odigrao, dajte mu priznanje

Ne možemo da budemo zadovoljni, Portland je opasan tim, ne možemo da budemo ležerni i ne smijemo da imamo relaksiran mentalitet, kazao je na pressu Jokić

Nurkić zaustavio Jokića. Agencije

Ad. A. / Novosti

Nikola Jokić sinoć nije bio na svom nivou, a kada je tako Denver obično gubi utakmice. On je utakmicu okončao sa 16 poena, a poslije meča novinarima je rekao da umor nije razlog njegove slabe partije, već odlična igra Jusufa Nurkića.

- Dajte Nurkiću priznanje, igrao je dobru odbranu. Ne samo on, cijela ekipa Portlanda. Čak i kada sam bio na otvorenom šutu... Ipak, Nurkić je bio sjajan - istaknuo je centar Denvera.

Nikola je naveo da neće forsirati u nastavku serije, već igrati na način na koji zna.

- Neću da forsiram. Igraću kao što sam do sada, na jedini način koji znam – kazao je.

Zatim je pokušao da pronađe razloge ubjedljivog poraza kluba iz Kolorada.

- Ne možemo da budemo zadovoljni. Portland je opasan tim, ne možemo da budemo ležerni i ne smijemo da imamo relaksiran mentalitet. Loše smo odigrali, oni su imali energiju, mnogo veću od nas, a mi nismo odgovorili. Moramo da budemo mnogo bolji – zaključio je Jokić.

Jokić je naglasio da svako mora da pođe od sebe i preuzme odgovornost.

- Sjajna je ekipa Portland, sa mnogo talentovanih igrača, mnogo oružja na terenu imaju. NJihovi starteri su nas razbili, nismo imali rešenje, bili su na mnogo višem nivou od nas. Mi smo bili usporeni, svaki šut kao da je bio kratak, kretnja spora.. Šta da se radi, izgubili smo, 2-2 je i idemo u Denver da vidimo šta će biti - zaključio je momak iz Sombora.

Podsetimo, peti meč ovih rivala na programu je utorak, 1. juna.