GLOBUS

Procurili novi snimci Trumpa: Kakva je tebi Lindsay Lohan?

Kandidat za predsjednika SAD opet u centru skandala

Redakcija

16.10.2016

CNN je objavio snimke intervjua Donalda Trumpa iz 2004. godine kada je komentirao kakva je u krevetu tada 18-godišnja glumica Lindsay Lohan.

CNN je objavio razgovor Trumpa i radijskog voditelja Howarda Sterna, gdje spominju mladu glumicu u seksualnom kontekstu.

- Kladim se da bi mijenjao Melaniju za Lindsay Lohan -  rekao je Trumpu Stern, na što je ovaj odgovorio: - Kakva je tebi ta Lindsay Lohan?.

Nastavili su komentirati njen izgled i odnos s ocem.

- Da, vjerovatno si u pravu. Vjerovatno je jako problematična i zbog toga odlična u krevetu. Kako to da su uvijek jako, jako problematične žene odlične u krevetu -  zaključio je kandidat za američkog predsjednika.

Glasnogovornik poznate glumice rekao je da ona nema komentara na Trumpove izjave te da će se radije fokusirati na pozitivne stvari u životu.

Nakon što je procurio snimak na kojoj daje ljigave komentare na račun voditeljice Nancy O'Dell, nekoliko žena ga je optužilo za neprimjereno diranje, a ne treba zaboraviti ni nedavno objavljeni snimak iz 2005. na kome je davao vulgarne komentare o ženama.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.