REGION

Muškarac u uniformi gardiste raznio se bombom u centru Vodica

Tragedija u Hrvatskoj

Fena

5.8.2014

 

Nepoznati muškarac nađen je jutros mrtav pored kružnog toka na ulazu u Vodice kraj Šibenika, potvrdila je za Hinu glasnogovornica šibenske policije Marica Kosor.

Iako policijski uviđaj traje i još se utvrđuju okolnosti stradavanja nepoznatog muškarca, neslužbeno se doznaje kako je riječ o bivšem hrvatskom branitelju koji se ubio aktiviravši eksplozivnu napravu.

Neslužbeni izvori smrt muškarca, koji je bio odjeven u maskirnu uniformu, dovode u vezu s današnjom proslavom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti.

Dojavu o pronalasku beživotnog tijela policija je zaprimila jutros oko 7.05 sati.

Kosor je kazala kako policija još uvijek pokušava identificirati osobu, te kako je u toku utvrđivanje okolnosti njegove pogibije. Slučaj je, kaže Kosor, preuzeo državno odvjetnik.

 

Tijelo stradalog sasvim slučajno je uočio jedan od prolaznika na biciklu koji je zgrožen prizorom želio ostati anoniman, javlja "Jutarnji.hr".

- Stao sam i čekao da prođu ostala vozila i tada sam ispod stuba na sredini glavnog kružnog toka ugledao hrpu tkanenog maskirnog materijala i pomislio sam da je neko stopirajući za Knin ili Čavoglave isto u žurbi ostavio. Prišao sam bliže i šokiran ugledao totalno krvavo i neprepoznatljivo tijelo, nakon čega sam odmah pozvao policiju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.