REGION

Tijana mučki ubijena: Evo šta je otmičar uradio sa njenim tijelom!

Svega nekoliko sati nakon što je kidnapovana

(N. K.)

7.8.2014

 

Petnaestogodišnja djevojčica Tijana Jurić ubijena je, najvjerovatnije, svega nekoliko sati nakon što je oteta, u noći između 25. i 26. jula u Bajmoku. Kasno sinoć policija je u Surčinu uhapsila njenog otmičara.

Potom je, nažalost, potvrđena informacija o Tijaninom ubistvu, pošto je njeno tijelo pronađeno zakopano u okolini Sombora.

Prema saznanjima Kurira, otmičar je kobne večeri dugo posmatrao Tijanu. Kad je ona sama krenula ka sportskom centru „Rata“ kako bi vratila duksericu prijateljici, kidnaper je iskoristio trenutak da je uvuče u kola. Hrabra djevojčica, međutim, pokušala je da pobjegne iz kandži psihopate i u toj borbi odlomio joj se nokat i spala patika, koji su kasnije pronađeni u istrazi.

- Pretpostavlja se da je otmičar još iste noći kod Bajmoka ubio Tijanu, a da se potom, da bi zavarao istragu, odvezao u pravcu Sombora i u okolini tog grada zakopao tijelo. Policija je jedva pronašla tačnu lokaciju na kojoj je djevojčica zakopana jer su čitav taj dio zemljišta izgazili ljudi koji su prethodnih dana tražili Tijanu - otkriva izvor Kurira.

Kako se nezvanično saznaje, kidnaper je mesar iz Surčina i kobnog dana je stigao u Bajmok kod prijatelja.

- Još se istražuje da li je otmičar imao saučesnika i, ako jeste, ko je Tijanu ubio, a ko je bio pomagač. Kidnapera je policija otkrila, locirala i uhapsila prateći njegovo kretanje pomoću signala mobilne telefonije, ukrštanjem i provjerom podataka dobivenih iz baznih stanica - kaže izvor.

Inače, ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović i direktor policije Milorad Veljović kasno sinoć su se uputili u Bajmok i tada je objavljeno da je uhapšena osoba za koju se sumnja da je otela Tijanu Jurić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.