REGION

Ovo je Dragan Đurić, mesar koji je ubio i zakopao Tijanu Jurić!

Uhapšen sinoć nakon intenzivne potrage policije

(A. Vr.)

7.8.2014

 

 

Dragan Đurić, mesar iz Surčina, koji je ubio i zakopao nestalu djevojčicu Tijanu Jurić, uhapšen je sinoć nakon intenzivne potrage srbijanske policije.

 

On je, prema riječima ministra unutrašnjih poslova Srbije Nebojše Stefanovića, udario svojim vozilom, uhvatio za vrat, ubacio u auto, odveo u atar i tu je ubio, prenose srbijanski mediji.

- Skinuo je odjeću sa nje, odvezao je na 10 kilometara od Sombora i pored puta zakopao zemljom koju je imao u gepeku od ranije. Obdukcija će utvrditi da li je Tijana bila silovana – izjavio je Nebojša Stefanović.

 

Vezani tekst: Tijana mučki ubijena: Evo šta je otmičar uradio sa njenim tijelom!

 

 

Dragan Đurić: Mesar koji je ubio Tijanu

 

- On je uhapšen u svojoj mesari gdje je mirno sjekao meso kao da se ništa nije desilo i to pokazuje odsustvo kajanja i ljudskog ponašanja, a poslije dva tri sata posmatranja odlučili smo da ga privedemo. On je bio na poligrafskom ispitivanju koje je dugo trajalo i pao je na svim pitanjima, što je potvrdilo sve naše sumnje i indicije, a zatim je sve potvrdio – rekao je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i dodao da je monstrum koji se iživljavao nad Tijanom visok dva metra i težak preko 100 kilograma – rekao je ministar Stefanović.

 

 

Građani okolnih mjesta su šokirani stravičnim ubistvom koje se desilo u njihovom mirnom kraju.

 


Divlja deponija kraj puta Svetozar Miletić-Čonoplja gdje je pronađeno zakopano tijelo djevojčice Tijane Jurić otete nedavno u Bajmoku, izgleda jezivo.

 

Kraj ovog mjesta, prema riječima mještana, prolazi malo vozila, pa je osumnjičeni Đurić mogao neometano da završi svoj jezivi pir!

Improvizovano smetlište koje se nalazi uz lokalni put koji vodi od Svetozara Miletića prema Čonoplji, odnosno 23 kilometra od mjesta na kojem je oteta u Bajmoku, ograđeno je policijkom trakom, a patrolna kola policije svjedoče o istrazi koja je trajala čitave noći.

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.