Očajan nakon smrti kćerke: Potresna izjava Tijaninog oca!

Monstruozno ubistvo u Bajmoku

(N. K.)
07.08.2014 14:09

 

Igor Jurić, otac svirepo ubijene djevojčice Tijane Jurić obratio se oko 12 sati novinarima okupljenim ispred njegove porodične kuće u Bajmoku.

- Ne znam apsolutno šta bi mogao da vam kažem. Za ovih 12-13 dana jednostavno porodica je prošla kroz neviđen pakao sa stanovišta toga, da nismo znali gdje nam je dijete, a s druge strane bilo je zaista mnogo pritisaka sa svih strana. Ovo što se nama desilo i što smo doživjeli je jedan nenadoknadiv gubitak i nadam se da će biti posljednji u zemlji i posljednji u ovoj našoj Subotici, izjavio je Igor Jurić obraćajući se okupljenim novinarima i dodao:

- Ne znam kako da okarakterišem monstruma koji je to sve uradio. Ne znam kakav čovjek moraš da budeš da bi napakostio ovakvom djetetu. Sa 120 kilograma se iživljavao nad djetetom od 47 kila, pa onda ne znam da li je to čovjek ili životinja, rekao je Igor.

 

 

Inače policija je u srijedu uvečer uhapsila Dragana Đurića mesara iz Surčina, koji je kobne večeri u noći između 25. i 26. jula u Bajmoku automobliom udario Tijanu, a kada je zapomagala u pomoć, udarao je. Skinuo je odjeću s nje, odvezao je na nekoliko kilometara od Sombora i tu je zakopao.

- Policija je uhapsila monstruma koji je počinio ubistvo Tijane Jurić i moj lični osjećaj je taj da mi je žao što je Srbija ukinula smrtnu kaznu, rekao je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, na konferenciji za štampu u Palati Pravde.

 

On je naveo da će naknadno biti utvrđeno da li je Tijana silovana.

 

NA VRH