REGION

Majka monstruma koji je ubio Tijanu: Žao mi ga je, ali ako je ubio treba da plati!

Nije ga školovala jer nije imala novca

(N. K.)

7.8.2014

 

Makivija Đurić, majka Dragana Đurića koji je monstruozno ubio Tijanu Jurić, dala je u svojoj kući potresnu izjavu za Telegraf.

 

Oni žive u porodičnoj kući u Surčinu kao podstanari, a majka tvrdi da ga nije školovala jer nije imala novca. Kako se saznalo, Dragan se nije ni s kim družio, osim s majkom i sestrom kod koje je i bio na odmoru. Draganova majka ističe da joj je jako žao što je Tijana ubijena.

- Saznala sam jučer kad sam došla s posla. Niko me nije obavijestio da je Dragan uhapšen, otključala sam vrata kuće i zatekla haos, kao i da nema pištolja u kući. Prvo sam pomislila da je otišao da se ubije. Otišla sam kod snahe i ona mi je rekla da je dolazila policija – priča potrešena Makivija.

 

 

- Ništa nije ukazivalo da bi on mogao da uradi tako nešto. Ne mogu da vjerujem da jedan čovjek može tako nešto da uradi. Bio je dobar i pošten, brinuo je o meni, samo nije imao para. Ne što je moj, ali i dalje ne mogu skroz da vjerujem da je to učinio moj sin. Jako mi je žao tog djeteta što je ubijeno, ali žao mi je i mog djeteta – dodaje uplakana majka.

Za kraj, kaže da njen sin treba da odgovara za svoja djela i odleži kaznu koju dobije.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.