Majka monstruma koji je ubio Tijanu: Žao mi ga je, ali ako je ubio treba da plati!

Nije ga školovala jer nije imala novca

Piše: (N. K.)

 

Makivija Đurić, majka Dragana Đurića koji je monstruozno ubio Tijanu Jurić, dala je u svojoj kući potresnu izjavu za Telegraf.

 

Oni žive u porodičnoj kući u Surčinu kao podstanari, a majka tvrdi da ga nije školovala jer nije imala novca. Kako se saznalo, Dragan se nije ni s kim družio, osim s majkom i sestrom kod koje je i bio na odmoru. Draganova majka ističe da joj je jako žao što je Tijana ubijena.

- Saznala sam jučer kad sam došla s posla. Niko me nije obavijestio da je Dragan uhapšen, otključala sam vrata kuće i zatekla haos, kao i da nema pištolja u kući. Prvo sam pomislila da je otišao da se ubije. Otišla sam kod snahe i ona mi je rekla da je dolazila policija – priča potrešena Makivija.

 

 

- Ništa nije ukazivalo da bi on mogao da uradi tako nešto. Ne mogu da vjerujem da jedan čovjek može tako nešto da uradi. Bio je dobar i pošten, brinuo je o meni, samo nije imao para. Ne što je moj, ali i dalje ne mogu skroz da vjerujem da je to učinio moj sin. Jako mi je žao tog djeteta što je ubijeno, ali žao mi je i mog djeteta – dodaje uplakana majka.

Za kraj, kaže da njen sin treba da odgovara za svoja djela i odleži kaznu koju dobije.

NA VRH