REGION

Skandal u Hrvatskoj: Mladom SDP-ovcu žao što MIG nije pao na Čavoglave!

Klečak ubrzo izbrisao spornu poruku

(F. Me.)

7.8.2014

 

 

Za Dan pobjede i domovinske zahvalnosti Nikša Klečak, mladi SDP-ovac iz Dubrovnika, na svom je "Facebooku" objavio poruku: 'MIG ne da ne zna čuvati hrvatsko nebo nego je opasnost i za hrvatsku zemlju. Jedino da je pao u Čavoglavama'.

No Klečak ga je ubrzo izbrisao i napisao novi status: 'Neka festa počne. Dužan sam uputiti ispriku svim mojim ljubljenim fanovima koje je toliko uzbudio moj izbrisani status da su mi naručili crnu misu. Ne upravljam avionom i želim vam svima dobru zabavu. I Željki također. Pojedi malo đenđtajn i za mene!'

U gradskoj organizaciji SDP-a Dubrovni ogradili su se od ovakvog ponašanja.

'Gradska organizacija SDP-a Dubrovnik ograđuje se od komentara našeg člana Nikše Klečaka i oštro osuđuje njegove komentare. Osobno, kao branitelj ne mogu to prihvatiti, jer ne moramo se slagati politikama bilo koga i bilo koje strukture, ali nedopuštena je netrpeljivost. Mi ćemo kao gradska organizacija SDP-a sukladno statutu stranke raspraviti cijeli slučaj i donijeti konkretne odluke', rekao je za "Dnevnik.hr" Mladen Gojun, predsjednik gradske organizacije SDP Dubrovnik.

Inače, Klečak je u Dubrovniku poznat po kontroverznim ispadima. Tako je prije nekoliko godina jedan profesor podigao prijavu protiv njega, jer ga je s učenicima zaključao u učionicu, a ključeve bacio u grmlje, pisala je tada "Slobodna Dalmacija".

Protiv Klečaka je podignuta i prijava za čitanje privatne elektroničke pošte.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.