REGION

Diler pustio psa na policajce

Prilikom hapšenja

Srna

14.8.2014

 

Crnogorska policija uhapsila je lice čiji su inicijali M.M. (29) iz Podgorice zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlaštene proizvodnje, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

- Pretresom kuće koju koristi M.M, u spavaćoj sobi pronađena je ručna torbica u kojoj se nalazilo šest pvc pakovanja koja su ukupno sadržala oko 400 grama materije za koju se sumnja da je heroin - saopšteno je iz crnogorske Uprave policije.

On se sumnjiči i za krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, jer mu je nađen pištolj i municija za koje nije posjedovao dokumentaciju.

Prilikom dolaska policijskih službenika u dvorište kuće koju koristi narko diler, M.M. je pritrčao do metalnog kaveza u kojem se nalazio veći pas i sumnja se, u namjeri da pusti psa kako bi napao policijske službenike, pokušao da otvori kavez – skidajući tzv. rezu sa vrata kaveza.

- U trenutku kada je jedan policijski službenik pokušao da zatvori kavez sa opasnim psom, kako bi otklonio opasnost da pas izađe iz kaveza i napadne nekog od policijskih službenika, pas je ujeo za desnu šaku policijskog službenika, povrijedivši mu tri prst - saopšteno je iz Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da je povrijeđeni policijac transportovan u Klinički centar Crne Gore, radi ukazivanja ljekarske pomoći.

M.M. je nakon hapšenja uz krivičnu prijavu, sproveden Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.