REGION

Tijanin ubica: Hoću da tužim Srbiju zbog kršenja ljudskih prava!

Monstrum Dragan Đurić iz zatvora poručio

(A. Vr.)

21.8.2014



Monstrum Dragan Đurić (34), koji je krajem jula zvjerski ubio Tijanu Jurić (15), psihijatrima koji u zatvorskoj bolnici Centralnog zatvora u Beogradu vještače njegovo psihičko stanje danima priča najbizarnije stvari, saznaje "Informer".

Đurić i dalje ne pokazuje ni trunku kajanja, hladnokrvno do najsitnijih detalja opisuje kako se iživljavao nad nedužnom djevojčicom, a sasvim je ubijeđen da će od države naplatiti odštetu zbog "kršenja ljudskih prava".

 

Doktorima je u više navrata ispričao da će tim parama platiti da mu "srede lice" jer cijelog života ima komplekse zbog svoje rošave i bubuljičave kože.

Đurić je psihijatrima ispričao da je ranije imao seks sa dječacima i devojčicama i da je bio u nekoliko veza sa udatim ženama.

- On odbija da kaže bilo šta o tome. Ali je više puta ponovio da voli da ima seks sa dječacima i djevojčicama i da je i ranije to radio. Onda se, bez pitanja, hvalio navodnim vezama sa udatim ženama – prenosi jedan od medicinskih radnika angažovanih na ovom slučaju.

Ipak, procjena doktora je da je Đurić ozbiljan psihopata i sociopata, ali da nije lud. Oni smatraju da je sposoban za suđenje i da neće izbjeći kaznu, tvrdi izvor ovog lista.

Đurića u Specijalnoj zatvorskoj bolnici, kao ni u zatvoru u Subotici, niko nije posjetio.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.