REGION

U Podgorici uhapšena žena zbog posredovanja u prostituciji

Nastavak akcije "Marina"

Srna

27.8.2014

Crnogorska policija uhapsila je tridesetogodišnju ženu J.B, rođenu u Valjevu, a nastanjenu u Podgorici, i lice čiji su inicijali L.D. /23/ iz Budve, osumnjičene za posredovanje u vršenju prostitucije.

"Kriminalistička obrada sprovedena u prethodnom periodu ukazuje na sumnju da su J.B. i L.D. tokom ljetnjih mjeseci ove godine organizovali pružanje seksualnih usluga za novac u opštinama Budva, Bar i Tivat", saopštila je crnogorska Uprava policije.

Sumnja se da su seksualne usluge pružale punoljetne djevojke mlađe dobi iz Srbije sa privremenim boravkom u Crnoj Gori.

Osumnjičeni su pružanje seksualnih usluga za određene novčane iznose organizovali i dovođenjem djevojaka na unaprijed dogovorene lokacije u Budvi, Baru i Tivtu, i to u hotelima, privatnim smještajima i na jahtama.

Uhapšeni u nastavku  akcije "Marina" J.B. i L.D. danas će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni osnovnom državnom tužiocu u Kotoru.

Crnogorska policija je 7. avgusta u okviru ove policijske akcije, u Budvi uhapsila lica čiji su inicijali R.B. /50/ iz Podgorice, M.V. /34/ iz Podgorice i M.J /28/ iz Priboja, nastanjen u Budvi, zbog sumnje da su počinili krivično djelo posredovanje u vršenju prostitucije.

Jedan od uhapšenih je prilikom privođenja u policiju napao novinarke crnogorskih medija.

Policijske aktivnosti u okviru akcije "Marina" nastavljaju se.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.