REGION

Pročitajte šta je Titova unuka poručila predsjedniku HDZ-a

Saša Broz uputila nekoliko riječi Tomislavu Karamarku

(F. Me.)

30.8.2014

Nakon Karamarkovih posljednjih izjava o Titu, predsjedniku HDZ-a je nekoliko riječi odlučila uputiti i pozorišna redateljica Saša Broz.

'Bravo za Karamarka, on je moj novi idol! Stvarno nije lak posao naći adekvatan 'lijek' za ovo naše bolesno društvo. Znala sam da će jednog dana dojahati moj princ toplog srnećeg pogleda, zaštitnički raspoložen prema rvackoj naciji. Živio ti nama 1.000 godina!', napisala je na svom "Facebook" profilu pozorišna redateljica Saša Broz uzvrativši tako ironično na najnovije osuđujuće izjave prvog čovjeka HDZ-a Tomislava Karamarka o njenu djedu i prvom čovjeku nekadašnje Jugoslavije Josipu Brozu Titu, prenosi "Dnevnik.hr".

Nastavivši u istom tonu, Titova je unuka iznijela i svoj protuprijedlog napisavši: 'Dođe mi da se vratim u djetinjstvo i napokon naučim nešto iz historije, a ne sve te laži na kojima smo svi mi odrasli. Ja ću glasati za to da se, kada se napokon Hrvati oslobode ukletog duha mog djeda, sve ulice i trgovi koji su imali njegovo ime preimenuju u Trg Tomislava Karamarka presvijetlog i plemenitog – AMEN! P. S. A ja ću se tada gola okupati u Manduševcu. Tomice – VOLIM TE', tako je Saša Broz komentirala nedavne Karamarkove riječi da se Tita pogrešno prikazuje kao 'bonvivana, hedonista, odnosno normalnog čovjeka', dok je on 'jedan od deset najvećih svjetskih zločinaca, tajni saradnik NKVD-a i Staljina te izvršilac ili naredbodavac hiljade ubistava koji mora biti sankcioniran'.

Karamarko je tad ponovio da će HDZ, dođe li na vlast, provesti djelomičnu lustraciju pa će 'Tito otići s trgova i ulica'. A mogao bi i iz udžbenika jer HDZ-ovci drže da se u njima prikazuje na krivi način.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.