REGION

Tri monstruma cijelu noć mučili i silovali djevojku!

Nezapamćen slučaj seksualnog nasilja

(N. K.)

11.9.2014

Bojan Paunković (21) iz sela Bačine, Dalibor Dimitrijević (20) iz Izbenice i maloljetni V. M. (16) iz Bačine uhapšeni su zbog sumnje da su u selu Obrežu brutalno tukli i silovali 16-godišnju djevojku iz Varvarina.

Zločin se dogodio nakon proslave osamnaestog rođendana u jednoj kafani u Obrežu kod Varvarina.

- Šesnaestogodišnja djevojka je u petak otišla na proslavu punoljetstva u jednoj kafani u Obrežu, a među gostima na rođendanu su bila i trojica osumnjičenih silovatelja - kaže izvor Kurira iz istrage.

Djevojka je oko ponoći s drugom izašla iz kafane i trebalo je da ide da prespava kod drugarice u Obrežu. Za njima je pošao Dimitrijević i ponudio se da ih odveze.

- Dimitrijević je prvo odvezao njenog druga. Kad su ostali sami u kolima, Dalibor je, umjesto da vozi ka kući žrtvine drugarice, krenuo drugim putem. Djevojka ga je pitala zašto tuda vozi, a on je rekao da se navodno izgubio jer ne poznaje dobro ulice Obreža pošto ne živi u tom selu - kaže izvor iz istrage.

Na kraju ju je odvezao u polje koje je udaljeno od kuća i seksualno je zlostavljao.

- Kad je završio s iživljavanjem, vratio je djevojku u kafanu i otišao, zaprijetivši da nikom ništa ne pominje ili će je ubiti. Ona je u kafani zamolila Paunkovića i V. M. da joj pokažu gdje je kuća njene drugarice, a oni su pristali. Međutim, usput im je rekla šta joj se desilo, a oni su joj odgovorili: „Kad si mogla s Daliborom, možeš i s nama“ i na silu je odvukli do obližnje napuštene kuće - kaže naš izvor.

Tamo su je narednih nekoliko sati na smjenu tukli i silovali. Tokom iživljavanja djevojčici je zazvonio telefon, ali ga je jedan od njih oduzeo i nije joj dozvolio da se javi. Zlostavljanje je trajalo do zore, nakon čega su nesretnu maloljetnicu, isprebijanu i u modricama, doveli u centar sela i otišli.

Ona se odmah požalila drugarici, a sutradan i majci.

- Majka ju je odmah odvela u dom zdravlja, pa u policiju. Policija je trojicu silovatelja uhapsila, a maloljetni V. M. uhapšen je u Rekovcu, gdje pohađa srednju školu - dodaje izvor.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.