REGION

Bloger Igor Kostelac došao na sumanutu ideju: Srbi su pali s Mjeseca i služe Sotoni?

Misteriozna svemirska bića na kraljevskom grbu!

(M.C.)

17.9.2014

Hrvatski mediji objavili da se na srpskom kraljevskom grbu nalaze Vektori, misteriozna bića, i četiri polumjeseca - ista kao na prikazu Satane, pa navode da su Srbi đavolji pomoćnici

Na srpskom kraljevskom grbu nalaze se četiri polumjeseca – a ne ocila, kako "neuka srpska javnost vjeruje" – istovjetna onima koji se vide na prikazima Bafometa – Satane, pa je onaj ko se tim grbom služio Satanin pomoćnik i sluga, i usko je povezan s vladarima svijeta!

Na nesvakidašnju teoriju zavjere ukazuju hrvatski mediji nakon što je bloger i istraživač natprirodnog Igor Kostelac došao na ovu sumanutu ideju.

- Grb kao simbol, na zastavi ili zasebno, uvijek ima svoje značenje. Svaki simbol na njemu, svaka crtica na grbu ima svoju vrijednost, nešto predstavlja, znači ili upisuje. Na grb se stavljaju odlike porodice, naroda, vladara i slično. Na grb se nikad ne natrkelji nešto bez veze.

Zapravo, grb ima vrlo duboko značenje i može kriti velike tajne, poput, na primjer, srpskog grba, koji je sastavljen na principu ogledala, ili tzv. miror efekta. Ni u najcrnjoj mašti ne možete zamisliti šta taj grb krije u sebi – piše na svom blogu Kostelac, koji potom otkriva veliku tajnu "da se na srpskom grbu ne nalaze nikakva ocila, već polumjeseci u raznim iluminacionim pozicijama – mjesečevim mjenama od po 11 i 89 odsto – tvrdi on.

Ovaj nadahnuti teoretičar tvrdi da posjeduje i dokaz za svoje tvrdnje "da su Srbi pali s Mjeseca i da služe Satani", koji se, po njegovim rječima, osim na grbu, nalazi i na Mjesecu.

- Posle misije "Apolo" NASA je pokušala da retušira fotografije s ove planete, ali na jednoj od fotografija kacige astronauta vide se Vektori, misteriozna i čudna bića. Ona su još viđena i na poznatoj slici Madone, na jednom tanjiru koji je pronađen u Francuskoj. U pozadini Madone vidi se čovjek sa psom kako gleda u neku letjelicu nalik NLO današnjeg doba, ali i ista vektorska bića koja lete vazduhom prema toj letjelici – objašnjava on dok se pita "zašto samo Srbi imaju to biće na svom kraljevskom grbu i koja je povezanost kraljevskih familija s tim bićima na Mjesecu"?

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.