REGION

PREVARA U NIŠU Pozivala muškarce na seks, a onda ih s mužem pljačkala i tukla!

"Došao si da mi je..š ženu, jel ti znaš da je to moja žena"

(A. Vr.)

30.10.2014

Niška policija uhapsila je D. D. (33) i njegovu nevjenčanu suprugu M. Z. (22), oboje iz Niša, zbog sumnje da su opljačkali dvojicu muškaraca iz okoline Niša i Leksovca koje su na prevaru namamili u svoju kuću, javlja srbijanski Blic.

Žrtve je, kako se sumnja, navlačila M. Z., nudeći im seks, ali bi im švaleracija prisjela kada bi se iz druge sobe neočekivano pojavljivao D. D. sa noževima u rukama!

- Oštećeni iz okoline Leksovca dobio je 17. oktobra SMS poruku kojom mu M. Z. nudi seks, navodeći da je dobila broj od njegovog poznaninka. Kada je ušao u navedenu kuću, M. Z. je zaključala vrata. On je sjeo u fotelju i taman kada je "radnja“ trebalo da počne, iz druge sobe se pojavio D. D, njen nevjenčani suprug. Počeo je da viče: "Došao si da mi je..š ženu, jel ti znaš da je to moja žena" - kaže za Blic izvor blizak istrazi.

Čovjek se našao u čudu kada su oboje uzeli po dva noža u ruke i krenuli da mu prijete.

- Osumnjičeni su ga tukli dok je sjdio u fotelji, preteći nožem da će zaklati i njega i njegovu porodicu ako im ne da novac. D. D. se dodatno iznervirao kada je vidio da čovjek kod sebe ima samo 3.200 dinara. Derao je na njega: "Pa, je l' si sa toliko novca mislio da je**š“. Suočen sa ozbiljnim prijetnjama, čovjek je priznao da u kolima ima torbicu sa 12.500 dinara i mobilnim telefonom "LG“. Oni se sumnjiče da su ga držali sat vremena u kući nakon čega su pristali da ga puste - kaže sagovornik.

nis-prevara11

Zaprijetili su mu da će ga ubiti ako ih prijavi, ali je on to ipak učinio poslije deset dana, strahujući za sigurnost. Policija je utvrdila da postoji još jedan oštećeni iz okoline Niša.

 - On je dva puta već bio sa M. Z. ranije, ali ne u toj kući, pa mu nije bila sumnjiva njena ponuda 19. oktobra da kupi dvije litre piva i dođe kod nje u Niš. Kada je ušao u kuću, po istom scenariju se pojavio D. D. sa noževima. Prijetili su mu da će ga voditi na Bubanj da mu iskopaju grob, da će mu poslati kriminalce ako im ne da novac. On kod sebe nije imao para, pa su uzeli "Samsung“ telefon. Poveli su ga kolima da, navodno, pozajmi pare od prijatelja, ali se sjetio da ima sakrivenih 5.000 dinara u vozilu koje im je dao, uz obećanje da će donijeti još. Oni su iz kola pobjegli pravo u kladionicu - dodaje sagovornik.

Pošto su nastavili da mu šalju poruke da im donese ostatak novca, ili će ga "voditi na Bubanj“, ogovorio im je da će ih prijaviti policiji, nakon čega su uznemiravanja prestala. Policija je pretresom kuće pronašla "LG" telefon, a osumnjičeni su zadržani do 48 sati zbog sumnje da su izvršili razbojništvo i protivpravno lišavanje slobode, nakon čega će biti sprovedeni nadležnom tužilaštvu u Nišu.

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.