REGION

Nastavlja se "prokletstvo Miloševićevih": Poslije 19 godina braka rastavljaju se Savo i Vesna?!

Supružnici u posljednje vrijeme nigde više ne pojavljuju zajedno

(A. Vr.)

31.10.2014

Poznati bivši fudbaler Savo Milošević je prije nešto više od godinu dana pričao da mu je najveći oslonac u životu supruga Vesna i da je uz nju sve mnogo lakše, ali izgleda da su se od tada mnoge stvari promijenile.

Njihov brak je upao u veliku krizu, te su njih dvoje na korak do razvoda, prenose srbijanski mediji.

Kako je ispričao izvor blizak Miloševiću, već duži period njegov brak je na klimavim nogama, pa se supružnici u posljednje vrijeme nigdje više ne pojavljuju zajedno. Tako je prošle nedjelje proslavljeni fudbaler sahranjivao strica u Bijeljini, dok je njegova ljepša polovina uživala je u Beogradu na modnoj reviji sa drugaricama.

"Savo i Vesna su 19 godina u braku, za sve te godine ona je bila potpuno posvećena njemu i djeci. Već godinu dana ne funkcionišu kao ranije. Oni su ranije izlazili zajedno, sada izlazi svako sa svojim društvom. Vesna je ove godine bila mjesec dana na ljetovanju sa drugaricama, dok je Savo bio nekoliko dana u Crnoj Gori sa svojim drugovima. Često je počeo da izlazi i uvijek su u društvu i neke djevojke. Odnosi su im zahladnili i to ne mogu da sakriju, ali se trude zbog djece da budu u korektnim odnosima. Ne znam konkretan razlog razlaza jer su se nekada baš voljeli", rekao je izvor blizak fudbaleru.

Bračni par Milošević posljednji put uslikan je zajedno u aprilu ove godine u noćnom provodu, ali se još tada naslutila njihova bračna kriza, jer se Savo pojavio prvi, a zatim je došla i njegova supruga i sjela preko puta njega. Prije mjesec dana, Milošević je uslikan sa zgodnom brinetom sa kojom je flertovao cijelo večer, što potvrđuje da se više ne pojavljuje sa svojom suprugom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.