REGION

Beko operisan nakon ranjavanja, stanje stabilno, ljekari ne daju prognoze

Biznismen ranjen ispred svoje kuće u Beogradu

(Al. Ti.)

14.11.2014

Kako je javljeno iz Urgentnog centra u Beogradu, Milan Beko je operisan nakon ranjavanja, njegovo stanje je trenutno stabilno ali se ljekari uzdržavaju od davanja prognoza.

- Beko je zadobio povrede abdomena. Operisan je i za sada je stabilno - rekao je za "Blic" jedan od lekara Urgentnog centra.

  

Biznismen Milan Beko ranjen je sa dva metka ispred svoje kuće na Senjaku, piše Blic. Beko je odmah prebačen u Urgentni centar. U bolnicu je dovezen bez svijesti.

Prema prvim informacijama iz policije, Beko je upucan u sačekuši ispred svoje kuće. Nepoznati napadač je Beku čekao u žbunju. Kada se Bekov automobil zaustavio ispred kuće, napadač je prišao vozilu i pucao Beku u stomak dok je izlazio iz automobila.

- Beko je zadobio povrede tankog i debelog crijeva. Za sada je stabilno, pada mu pritisak, ali operacija se za sada odvija uspješno, piše Blic.

Biznismen Milan Beko nije član ni jedne stranke, mada je bio ministar u vladama SPS, ND i JUL. Učestovao je u nekoliko najvećih privatizacija, a u posljednje vrijeme pominjao se kao kandidat za direktora "Željeznica Srbije".

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.